Codegen WATCH X5 Siyah Akıllı Saat Yorumları

Codegen WATCH X5 Siyah Akıllı Saat yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2017
    kalitesiz

    ürünün eksileri: ios için tam anlamıyla destekli uygulama yok. telefonun şarzını hızlı tüketiyor. bağlantı kalitesi iyi değil. kendi şarzı 2 gün anca gidiyor. bildirimleri alıyosunuz fakat silseniz de her bağlantı sağlandıgında otomatik yine geliyor sildikleriniz. kayış 1 yıl olmadan iğrenç bir hal aldı. değişim isteseniz kendiniz yapamıyorsunuz. yapsanız bile piyasada kordon yok. servise gidecek ordan değiştirecekler. masraf ve vakit kaybı. bunun üzerinden görüşme yapmak imkansız. ses kalite yok. artıları: müşteri hizmetlerine yazdıgınızda size geri dönüş yapıyorlar

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2017
    beğenmedim

    ekran camı kendiliğinden düştü kötü bir saat

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2016
    Gayet güzel

    İOS kullanıcısı olarak gayet memnun kaldım. Arama yapabiliyorum bildirimleri okuyabiliyorum. Görünüm olarak gayet tatmin edici kötü özelliği şarj kablosu oda çok mühim değil. Benim için teşekkürler. :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2016
    Güzel ürün

    Eşim hediye olarak almış , kullanımı çok güzel ve rahat hiç çıkarmak istemiyorsunuz , tek sıkıntısı iOS desteklediği çok iyi değil telefonla eşleşmiyor ve telefona indirdiğiniz uygulama Türkçe değil bağlantı yapamadım ben

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2016
    İos Uyumluluğu %100

    Ürünü 1 Haftadır aktif bir şekilde kullanıyorum.Kordonu olsun malzemesi olsun düşündüğümden üst düzeyde İos sisteminde uyumluluk harika bildirimleri ;%100 olarak aktarıyor sadece sms ve whatsap bildirimlerimi androidde ki gibi yanıt veremiyorsunuz ama okuyabiliyorsunuz.Şarjı aktif kullanımda 2 gün rahat gidiyor. Tek eksi tarafı şarj kablosu biraz kalitesiz kalmış ama firma bu sıkıntıyıda hemen gideriyor yeni bir şarj kablosu gönderiyor. Açıkcası paranın hakkını verdiğini düşünüyorum.Akıllı Saate çok paralar harcamayarak kullanmak isteyene bence bire bir tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2016
    Hassas ürün

    Kayış kaliteli bir silikondan yapılmış. Hafif. Teknik özellikler iyi gibi görünse de hassas bir ürün. Kullanma kılavuzu içinden çıkmıyor, uygulama indireceğiniz QR kod veya link yok. Pil ömrü 1,5-2 gün arası. Hepsiburadaya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2016
    fiyat /fayda oranı yüksekliği ile satın almayı hak ediyor.

    kol saati olarak ergonomik. dokunmatik ekran algılaması vasatın üzerinde. pedometresi düzgün çalışıyor. ios ve android telefonlarda kullanılan fundo wear arayüz programı kullanımı zor ve çince ingilizcesi ile yazılmış. Pil kullanım olarak 5 veya 6 şarjın ardından rejime gelerek uzun performans sunuyor. Gün aşırı şarja gerek yok. Iwatch almadan önce iyi bir deneyim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2016
    Saygılar

    Bugün aldım ürünü ekime çok güzel tavsiye ederim herkese emeği geçen herkese teşekkürler bu fiyata bunu hiç bi yerde bulamazsınız kaçırılmaması gereken

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2016
    güzel saat

    Eşime hediye aldım çok beğendi. severek takıyor ve çok hızlı geldi. tşk ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2015
    ÜRÜN HARİKA

    Rengi ve tasarımıyla grünüşü çoğu kombine uygun ve kaliteli bir gear kasma problemi yaşamadım kamerası bir geara kıyasen güzel ve boyutlarda tam oturuyor kolda kayma yada sıkma yok ve ürünün iç tasarımı ve kullanmı da gayet güzel tavsiye ederim fiyatı konusunda en ucuz bu sitede var ve fiyatını hak eden bir saat

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2015
    %100 Uyum

    Boyutları oldukça kompak . Çok kullanışlı ve %100 uyumlu . Farklı bir siteden daha pahalıya aldım . Aynı üründen bir tane de Hepsiburada güvencesiyle almak istiyorum .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Codegen WATCH X5 Siyah Akıllı Saat kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Codegen WATCH X5 Siyah Akıllı Saat yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat