Arçelik 8103 YCM Çamaşır Makinesi Yorumları

Arçelik 8103 YCM Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 28.03.2017
    memnun kalmadım

    eksik bilgi veriliyor revizyonlu ürün geldi

  • NI1 aracılığıyla, 07.01.2016
    Çamaşır makinesi olarak Arçelik alınır

    Üründen eşim memnun kaldı, daha önce bilinen bir Alman markası kullandık ama eşim hiç memnun değildi. Çamaşır makinesi konusunda Arçelik doğru markaymış.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.08.2015

    harika Artıları : enerji tüketimi, gürültü seviyesi, su tüketimi,

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.04.2015

    3 çocuk annesi olarak söyleye bilirim ki harika bir ürün. gün geçtikçe büyüyen çocuklarımın kıyafetleri küçük makinelere sığmıyordu. bundan dolayı büyük bir makine almak istiyordum. hem sıkma devri hem ekonomik oluşu bu çamaşır makinesini alma tercihim oldu. İyiki de almışım çok doğru bir karar vermişim. herkese öneririm. Artıları : gürültü seviyesi, yıkama kapasitesi,

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Evde dağ gibi biriken çamaşırların kısa sürede yıkanması için on altı programı ve sekiz kiloluk iç hacmi ile tercih edilmelidir. ayrıca a sınıfı olması nedeni ile de hem su hem de elektrik tasarrufu sağlanmaktadır.

  • NI1 aracılığıyla, 31.12.2014
    orijinal

    hızlı kargo dürüst satıcı orijinal ürün

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.11.2014

    Alınabilecek en iyi marka olduğu için gözü kapalı aldım beyaz eşya denilince Arçelikten şaşmıycaksın. Kolay kullanımı sağlam yapısıyla Arçelik çamaşır makinesi hem çok kullanışlı hemde yüksek devirli olmasıyla temiz yıkama ve kurulama yapıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 8103 YCM Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 8103 YCM Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat