Arçelik 8123 HR Çamaşır Makinesi Yorumları

Arçelik 8123 HR Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 04.08.2012
    Arçelik 8123 HR 8 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi

    arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldığım arçelik çamaşır makinesinden çok memnun kaldım.çamaşır makinesi denilince ilk akla arçelik markası gelmesi gerekiyor diye düşünüyorum çamaşırlara zarar vermeden yıkayan kalitesine hayran kaldığım çamaşır makinesini almak isteyen herkeze tavsiye ediyorumm eminimki sizde benim kadar memnun kalacağınıza eminim.şiddetle tavsiye ediiyorum..

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 02.08.2012
    Arçelik 8123 HR 8 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi

    anneme dogum gunu hediyesi olarak aldığım arçelik çamaşır makinesi aldım kargo ile anneme ulaşan çamaşır makinesinin kurulum yapıldıktan sonra kullanmaya başladığı çamaşır makinesinden annem çok memnun kaldı suan aynı üründen bende kendi evime almak istiyorum.kaliteli ürünü almak isteyen herkeze tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 8123 HR Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 8123 HR Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat