Samsung WW80H5270EW Çamaşır Makinesi Yorumları

Samsung WW80H5270EW Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 22.12.2014
    Güzel

    Ürün mükemmel yalnız bir ayrıntı vereyim ürün yeni nesil motorlu değil geleneksel motorlu reklamlarındaki gibi değil yani. Ama araştırmalarım çıkacak olan arızalarda geleneksel motorun daha ucuz tamiratı olması, fark ise sesin biraz daha fazla olması oda sıkma sırasındaymış bakalım göreceğiz. Satıcı arkadaşa teşekkür ederim süper hızlı saat 14:50 de sipariş verdim 15:30 da kargo bilgisini girdi güvenilir bir arkadaş sıfır zarar ile elime ulaştı ürün teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2014
    çok ama çok teknolojik

    gerçekten çok güzel ürün kaliteli ve teknolojiye ayak uyduran ürün almayı düşünenlere şiddette tavsiye ederim sallanmıyor ses yapmıyor alın bence.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung WW80H5270EW Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung WW80H5270EW Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat