Samsung WW90H7410EW-AH Çamaşır Makinesi Yorumları

Samsung WW90H7410EW-AH Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(37 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2017
    çok sessiz çalışıyor

    ürün 3 gün içerisinde elime ulaştı. çok sessiz çalışıyor tavsiye ederim. çok araştırıp öyle aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2017
    guzel

    fiyat ve kalite guzel magaza 3.5

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2017
    Beş Yıldız

    İnce eleyip sık dokuyan insanım,çok araştırdım tam 1 ayda karar verdim makinayı aldım.Hepsiburada yı inceleyince yorumları okudum en uygun fiyat burda, çok beğendiğim bu modeli aldım.Ürün 8 günde geldi,1 gün sonra servis geldi,Servis mükemmel anında hizmet veriyorlar ben 2 sefer çağırdım cevap aldım.Sorduğum sorulara net cevaplar aldım.Resimde göründüğü gibi ışıklandırması çok güzel çamaşır yıkanırken seyredebiliyorsunuz. çok da sessiz değil. Hepsiburada ya teşekkür ederim. Makinaya istediğin gibi komut veriyorsun istediğin saatte yıkama yapıyor makina yıkama işlemi bitince de kendi kapatıyor. Samsung 'un Maşallahı var... 10 numara 5 yıldız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2017
    cok ama cok güzel

    dış görünümü yıkaması gercekten ultra sessiz makina teknoloji ötesi herkesin almasını tavsiye ederim olumsuz yorum yapanların hepsinde makineyi kullanmayı bilmediklerinden kaynaklanıyor herşeyi ile mükemmel herkesin almasını tavsiye ederim.gerçekten cok sessiz

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 30.11.2016
    Teslimat

    Sipariş verdim hemen teslim aldım.müşteri ilişkileri çok güzel herkese tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 11.11.2016
    Teşekkürler.

    Evet, ürünü ve verilen hizmeti beğendim.

  • NI1 aracılığıyla, 10.08.2016
    Makine güzel de...

    Evet ürün güzel ama kutudan ön sol alt kısmında baş parmak genişliğinde göçüklü çıktı. Artık paketleyen mi öyle paketledi yoksa kargoda mı oldu bilemem. Gerçi ezik kısmın tam önünde muhafaza köpüğü vardı dışarıdan ne naylonda ne de köpükler de darbe izi de yoktu. Ancak paket sistemi her türlü darbeye açık. Sadece kenarlarda köpük çıtalar, alt ve üstte de köpük artı mukavva tepsiler vardı. Cam kapak dahil ürünün dört yüzeyi de sadece naylonla kapalıydı. Yani kutular şimdi öyleymiş her yeri kapalı değilmiş bilginiz olsun. Zaten ne ben, ne de servis kurulum yapılırken fark edemedik eziği. Servis gittikten sonra eşim fark etti. Hemen servisi aradım ama ürün komple değişmiyormuş. O sacın sökülüp değişmesi gerekiyormuş. Bizde aynı sağlamlıkta montaj olmaz diye ve 1 ay daha makinesiz kalmayalım diye bu şekilde kullanıyoruz. O kadar alışveriş yaptım internetten böylesi bir defolu alışveriş aldığım en yüksek meblalı ürüne denk geldi. :(Ama makine güzel herkese defolu ürün gitmez herhalde. :) Bunun aynı fiyata kurutmalısı da var Aslında sonradan kurutmalı almadığımıza da pişman olmadık değil...

  • NI1 aracılığıyla, 22.04.2016
    Çok güzel

    Urunu ve bu saticiyi tavsiye ediyorum 😊

  • NI1 aracılığıyla, 01.04.2016
    Sorunsuz ürün ve teslimat.

    Ürün anlatıldığı gibi ve sorunsuz olarak tarafıma ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2016
    Hızlı Kargo

    19 şubat öğlen 12 de sipariş ettim, 20 şubat sabah 9 da evime kadar bıraktılar. Hızlı kargo için Horoz Lojistik çalışanlarına teşekkürler. Ürün kurulumunu halen yaptırmadım ama herhangi bir sorunla karşılaşacağımı zannetmiyorum. En uygun fiyatı da bu siteden buldum. Bu ana kadar herşey sorunsuz teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2015
    Harika

    Öncelikle hepsiburada çalışanlarına teşekkür ederim makineyi geçen cumartesi sipariş ettim salı günü sorunsuz şekilde teslim aldım sevisi aradım ertesi gün gelip kurulum yaptılar ürüne gelince ürün gerçekten harika sessiz yıkarkende kurutma esnasında da yıkıma yaparken attığını çamaşırları iyi ayarlamanız gerekiyor örnek battaniye yıkarken arasına başka bişey atmayın karıştırmayın yük kontrol sistemi olduğu için dengeyi kuramıyor sıkma yapmıyor kaliprasyon ayarı yapmanızı öneririm alıcak arkadaş tavsiye ederim pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2015
    harika

    size teşekkür ederim.urun cok temiz ve çabuk geldi.hicbir sorun yasamadım.makina cok guzel süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2015
    Süper

    Ürünle ilgili yorumları okuyunca çamaşır makinesini evin önüne bırakıp gidecekler diye düşündüm ancak 3. kata asansörsüz hem de evin içinde istediğim yere kadar horoz lojistik elemanı bıraktı.Servis hemen geldi kurdu buradan Rize Samsung servisine de teşekkür ederim.Sorunsuz bir sipariş oldu.

  • NI1 aracılığıyla, 25.10.2015
    Ürün çok güzel memnun kaldım

    Teşekkürler çok kaliteli ve şık

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.09.2015
    Harika!

    Genis kapakli olmasi kullanim kolayligi sagliyor. Cok memnun kaldim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2015
    Teknoloji harikası

    Bu ürünü almadan pek çok marka çamaşır makinesi inceledim ve yüzlerce kullanıcı yorumu okudum. Genel olarak bu marka hakkında yazılan olumsuz yorumlardan dolayı bu makineyi almakta tereddüt ettim. Ancak ürünü kullanmaya başladıktan sonra tüm endişelerimin yersiz olduğunu anladım. Ürün elime ulaştıktan 1 saat sonra servis gelip kurdu ve hemen kullanmaya başladık. Ses düzeyi ideal. Kazan genişliği iyi.Çift kişilik yorganımız biraz fazla geldi maalesef:( Ancak çift kişilik battaniyelerimiz tertemiz oldu. Kısa programlarda bile mükemmel temizlik sağladı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2015
    mukemmel

    Alım gücü olan herkese gonul rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir urun yıkama kalitesi mükemmel gurultu neredeyse yok dıs gorunum harika zaten kargoya diyecek bişi yok aldığım gunun ertesi günü teslim kısaca teşekkürler hepsiburada.....

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2015
    Memnunum fakat

    makina yıkama açısından muhteşem çamaşır zamanını kendisi ayarliyabiliyor normalde 3 saat 20 dk surebilecek ken çamaşır az ise daha kısa sureye kendisi otomatik ayarlıyor öte yandan resimde görüldüğü gibi çalışırken uyuyacak sekilde çok sessiz bir makine değil özelliklede su dışarı verirken ama yinede muhteşem diyebilirim özelliklede eco Bublé özelliği olmasından dolayı

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.05.2015

    1 yıllık evliyim. annem düğün hediyesi olarak almıştı. çok güzel, çok memnunum.çamaşırlar nasıl yıkandı derdim yok. fiyatını fazlasıyla karşılıyo.hacmi geniş. yorganımı, battaniyemi yıkayabildim. ben memnun kaldım siz de kalırsınız. uzun yıllar sorunsuz kullanıcamdan eminim. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2015
    ÇOK MEMNUNUM

    GEREK GÖRÜNTÜSÜ GEREK YIKAMASI ÇOK İYİ SES OLARAK SIFIR SESSİZ DEĞİL EVİN EN UÇ ODASINDAN DUYULABİLECEK BİR SESİ VAR AMA RAHATSIZ EDİCİ DEĞİL VERDİĞİM ÜCRET HELAL OLSUN :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung WW90H7410EW-AH Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung WW90H7410EW-AH Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat