Samsung WF80F5E5U2W A+++ 8 KG Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Samsung WF80F5E5U2W A+++ 8 KG Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2013
    Ürün ortanın biraz daha üstünde

    Başka bir markanın 26 yıllık tamir servisi sahibi olarak söyleyebileceğim. Akrabama aldığım ürün ortanın biraz daha üstünde yıkama,sıkma ve sarfiyat performans iyi ama asıl iyi olan sitenin vaat ettiği zamandan daha önce göndermesi. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2013
    Memnunum

    Çamaşır makinası 1 haftada geldi ve kuruldu. Hemen çalıştırdım baya çeşitli yıkama programları var ve anlaması çok kolay. Makina sessiz sayılır su alma ve boşaltma biraz sesli. Sıkma yıkama sessiz. Fiyatına göre iyi bir makine. Tercih edebilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2013
    harika

    ürün verilen süre içerisinde teslim edildi.Ertesi gün servis bedelsiz olarak devreye alım yaptı.Kullanımı oldukça kolay ki ben her ürünün kullanım kitapçığını okuyan biriyim, panel size tüm açılamaları yapıyor.Temizlemesi ise beyazlarda fark edilir fark oluyor daha parlaklar, renklilerde eskimeye başlamış kumaşlarda pek fark olmadığını düşünüyorsunuz bu doğal olarak normal; deneme yaptığınızda kullanığınız deterjan ve leke çıkarıcıların miktarını epey düşürdüğümüzü gördük direk motor teknolojisi olduğundan çok sessiz mutfakta çalışması bizi rahatsız etmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.05.2013
    memnunuz.

    makinemizi değiştirdik. eşim mutlaka leke çıkarma özelliği olduğu için bu modeli istedi. çocuğumun pantolonundaki çimen lekelerini hiç bir ilave karkı madde (temizlik maddesi) kullanmaya gerek kalmadan çıkartıyor. birde deterjanı yarım çay bardağı kullanıyoruz. biz memnun kaldık.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung WF80F5E5U2W A+++ 8 KG Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung WF80F5E5U2W A+++ 8 KG Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat