Samsung WF1804WPU/YAH Çamaşır Makinesi Yorumları

Samsung WF1804WPU/YAH Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2016
    İyi

    Horoz lojistik bir günde teslim etti. İki defa kullandım gayet iyi ancak bu model samsungun eski modeli imiş yani artık üretilmiyor bunu Samsung magazasına gittigimde anladım. Yani almadan önce mutlaka samsung magazsına gitmenizi önerrim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2016
    10 numara makine

    makineyi ben kardeşime aldım onun tavsiyelerine göre makine şimdiye kadar kullandıklarımın içinde en iyisi aldığıma pişman olmadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2016
    Başarılı...

    çok severek kullanıyorum. yeni evliyim bütün beyaz eşyamı hepsiburada.comdan aldım hiçte pişman olmadım. kullanımı çok pratik. bi sürü tuşu var kullanımı zor galiba demeyin. evlilik hali malum çok piyasa yaptım fiyat için ve buradan daha uygununu görmedim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2015
    İyi ürün

    Alalı 1 ay oldu.Makine çok kullanışlı leke çıkarma konusunda köpük özelliğini (eco bubble) merak ediyordum gerçekten işe yarıyor.Renk ve tasarım olarak güzel makine ağırlık sensörü sayesinde enerji sarfiyatı suyu ve yıkama zamanını otomatik ayarlayabiliyor kendiniz isterseniz 15-60dk arasında kısa program yapabiliyorsunuz ve bunda bile yıkama performansı iyi.Ses konusunda dedikleri kadar sesli değil onlar takıntılı heralde sessiz motor arıyorlar 43 desibel yüksek bir ses değil sıkma anında bile o kadar ses çıkarmıyor.Devir hızını,sıcaklığı,durulama bir çok özelliğini kendiniz yapabilirsiniz.Yıkama zamanını uzun aralıklara yayabilirsiniz.Özellikleri saymakla bitmez bu fiyata güzel makine tavsiye ederim içime sindi.Servis konusunda randevu verdiğiniz zamanda geliyorlar kargo sürecinde de sorun yaşamadım evime kadar çıkardılar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2015
    İyi bir makine

    Kargo 10 günde geldi.bunun dışında fiyatının karşılığını veriyor. Gürültü seviyesi beklediğimden yüksek ama çok rahatsız edici değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2015
    Çok başarılı

    Çok sessiz, az enerji harcıyor ve çok güzel yıkıyor, motor yağını 30 derecede ecobubble ile tertemiz yaptı. kesinlikle tavsiye ederim. 1 günde teslim edildiği için hepsiburada ya teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2015
    fiyatına göre mükemmel

    Anneme aldık.Kullanışı çok basit bir çocuk bile kullanacak şekilde basit tasarlanmış yani eşlerine yardım eden eşler dahi çok rahat kullanabilir.yıkaması sessiz bile sayılabilir bu fiyata daha ne beklenebilir ki.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2015
    marka belli ediyor kendini

    çok güzel bir ürün. iç anadoluda olmama rağmen 2 günde elime ulaştı. horoz lojistige teşekkür ederim. bu konuda çok kötü yorumlar yazılmışti korkmuştum ama sapasağlam ve çok hızlı bir şekilde elime ulaştı

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2015
    çok güzel

    1 hafta oldu alalı özellik bakımından çok iyi ve şık bir makine alan pişman olmaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2015
    kaliteli

    15 sene sonra aldığımız arçelik marka çamaşır makinamız bozuldu ve bizde çamaşır makinası almak için kısa bir araştıma yaptık eşimle. her gün çamaşır makinası almıyoruz malüm hangisi iyiidir hangisi kötüdür. derken marka ve özelliklerine baktığımızda en hesaplı ve makül ürün bu model göründü bize yorumlarada bakıp evdeki çamaşırlarımız kokmadan hemen spariş verdik.ürün kısa sürede elimize ulaştı servis ürün geldikten 2-3 saat içinde evimize geldi ve montajı yaptı . 15 senelik çamaşır makinamızdan sonra bu ürün bizee uçak gibi geldi kullanımı kolay ve şık bir dizayna sahip iyi ve kaliteli bir çamaşır makinası olduğunu düşünüyorum. 10 sene motor garantisi varmış birde servisten öğrendim süper. tabiki daha iyileri vardır fakat bu ürünün özellikleri bize fazla bile....

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2015
    Güzel cihaz

    Indirime girdiğinde aldık yaklaşık 1 yıl oldu Performansı ve Özellikleri harika güzel.. Şiddetle tavsiye ederim.. Tabi yinede elektronik şans işi..

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2015
    süper ürün

    erken teslimmat ve servis kalitesi ile süper çok begendik herkese tavsiye ederim h.burada.com teşekürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.04.2015
    Mükemmel

    Kargo hızlı ve ürün sorunsuz şekilde elime ulaştı.İki haftadır kullanıyorum.Ürün gerçekten çok güzel ve kullanımı kolay. Çok güzel yıkıyor.Herkese tavsie ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2015
    TEMİZ YIKAMIYOR

    Çok büyük bir umutla almıştık, fakat eski makinamız çamaşırları daha iyi temizliyordu.Yeni teknoloji olmasına rağmen temiz yıkamıyor.Bunun sebebi ya fazla su almaması yada çalışır yıkama modunda yeteri kadar hızlı dönmemesi olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2015
    iyi

    Makinayı alalı üç gün oldu. İlk izlenimlerim şöyle; Beklentiniz çok yüksek değilse makine fena değil. Dış yüzeyindeki film kaplaması kabarmış, sesi biraz fazla çıkıyor. Ancak parasına göre iyi yıkıyor. Çok yüksek fiyatlı bildik makinalarla kıyaslamaz, düşük fiyatlı makinalarla kıyaslarsanız memnun kalırsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2015
    A+++ Memnuniyet

    Eco Bubble Teknolojisi ile soğuk suda zincir yağını çıkartabiliyorsa benim için bu makine mükemmeldir

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2015
    hizli güvenilir ve uygun

    tereddüt etmeden alın derim harika bir ürün...3 günde de adresime ulasti..başta kaygilanmistim ama ürün gelince rahatladım. Bütün beyaz esyalarimi siteden temin ettim. herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2014
    Beklediğimden güzel çıktı

    Teslimat bıraz geç geldi ama ürün güzel tavsiye ederim, benim ürünün ön panelde çizik vardı iyiki koliyi açmamışız ön paneli servis değişti sıkıntı yok ihtiyacı olan hemen alabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2014
    10 numara 5 yıldız

    Kullanımı kolay, ekran grafikleri anlaşılır. istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz kaç kere durulasın kaç kere sıkma yapsın nasıl yıkasın. seside 1400 devire rağmen çok iyi geniş kapağı kullanım kolaylığı sağlıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2014
    özetle hızlı kaliteli ve ekonomik

    Aldıgım ürün ü çok hızlı şekilde ce güvenli olarak tarafıma ulaştı kesinlikle mağazalar da alıp kiralarına ortak olmayın hepsiburada ailesine ve tezel lojistiğe çok çok teşekkür ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung WF1804WPU/YAH Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung WF1804WPU/YAH Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat