LG F14A7FDS5 Çamaşır Makinesi Yorumları

LG F14A7FDS5 Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(28 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 27.02.2017
    hızlı kargo.ilgili mağaza

    ürünü henüz kullanmadım fakat f/p ürünü olduğunu biliyorum. Ürünü getiren ambar kargo sorun çıkarttı. mahalle arasına kamyonu sokamam dedi diretti. ben kabul etmeyince getirdi. onun dışında sıkıntı yok.

  • NI1 aracılığıyla, 18.02.2017
    SÜPER SATICI SÜPER ÜRÜN

    Satıcının ilgi ve alakası oldukça iyiydi şüpheniz olmasın buradan da ayrıca teşekkür ederim. Siparişim elime 2 gün içerisinde geçti. Makine gayet kullanışlı ve sessiz ( sadece sus sesi geliyor desek yeri ) , ilk başlarda ve resimlerde kullanımı karışık görünebilir ancak normal makinelere göre çok daha pratik kullanımı var. Dokunmatiği çok hassas ve tamamen türkçe menüdür. Yıkama bittiğinde sesli uyarı veriyor siz şayet dokunmazsanız makine tasarruf için kendini otomatik kapatıyor ve daha bir çok güzel özellik kesinlikle tavsiye ederim..

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 19.12.2016
    İSTANBUL BİLİŞİM İYİKİ VARSINIZ

    BU MAKİNADAN SİPARİŞ VERDİM ERTESİ GÜN TESLİM EDİLDİ. ERTESİ GÜN SERVİS GELDİ KURULUMU YAPTI .. ÇOK SESSİZ ÇALIŞAN KULLANIMI ÇOK KOLAY KALİTELİ BİR MAKİNA ...BANA HAYIRLI OLSUN..TEŞEKKÜRLER İSTANBUL BİLİŞİM

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2016
    Harika

    Çok hüzel ve tam özelliklerini içeriyor çok memnunum

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 30.08.2016
    Hızlı sevkiyat.Güvenilir Alışveriş.Eve daireye teslimat.

    Hızlı sevkiyat ve teslimat için çok teşekkürler.LG markasını çok methettilerdi seçimim oyüzden LG oldu.Bugün kurulum yapıldı ilk denemeyi yaptık.Sessiz süper yıkama.İstanbul Bilişim ailesine eve teslimat yapan elemanlara kadar herkese teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 23.06.2016
    yorumsuz

    daha kurdurup kullanma fırsatım olmadığı için bilemiyorum ama araştırıp iyi bir ürün olduğu kanısına vararak aldım

  • NI1 aracılığıyla, 23.06.2016
    Horoz lojistik berbat

    Evet sonunda çalışırsa 10 numara 5 yıldız

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2016
    Hızlı kaliteli güvenilir

    Ürünü perşembe sipariş ettim pazartesi günü elime ulaştı ve aynı gün servisi aradık kuruluma geldiler ürün çok şık daha kullanma fırsatı bulamadık performansına birşey diyemiyorum iyi çıkacağına eminim

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2016
    lg kalitesi tartisilmaz

    kesinlikle super ve harkulade bir urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2016
    Tam istediğiniz gibi

    9 litre kapasite ve 1400 devir LG kalitesi ile birleşince ortaya çıkan sonuç sessiz ve pırıl pırıl mis kokulu çamaşırlar. Eşim çok memnun kaldı.

  • NI1 aracılığıyla, 05.04.2016

    tskler..............

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2016
    Mükemmel

    Hiç beklemediğim şekilde hızlı teslimat yapıldı. Teknik servis gelir gelmez hemen kurulumunu yaptı. Makine beklediğimden de sessiz çalışıyor. Eski makinemin nerdeyse üçte biri oranında sesi var. Çamaşırları güzel temizliyor. Düşünenler hiç tereddüt etmesin, verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2016
    Çok İyi

    Kargo hafta sonuna denk gelmeseydi daha da hızlı bir şekilde ürün elime ulaşırdı. Evimiz üçüncü katta ve horoz lojistik koymamı istediği yere kadar ürünü getirdi. Daha sonra da önceden arayıp haber verdiğim LG yetkili servisi geldi ve ürünün kurulumuna başladı. Ürünün kurulumuna başlamadan önce yanımda bulunan dedem anneannem ve anneme ürünün ne kadar iyi olduğunu anlattı ve seçimimizi övdü. Dedemin meraklı bakışlarını farketmiş olacak ki "bak dayı makine hiçbir şekilde prize takılı değil ve güç almıyor ama ben bunu az bir sürede olsa açarım dedi" ve içerisindeki kazanı çevirdi, kazan döner dönmez makinenin ışıkları kısa bir süre açıldı. Yetkili bize "bu makine hybridtir ve elektriğini dönmekte olan kazandan belli bir ölçüde üretir." dedi. Ayarlamalarını yaptıktan sonra çalıştırdık ve çok beğendik annem uzun bir zamandan sonra beğendiği bir makineyi kullanmanın sevincini yaşamakta. Üzülerek söylüyorum keşke daha iyi bir teknoloji yapsalar ama bundan önceki makinemiz yerli malıydı 7 sene kullandık ve annem hiç memnun değildi. Hepsiburadaya uygun fiyatlı ürün sattığı için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2015
    hizli kargo, hizli kurulum.

    iyi günler, sipariş verdiğim günün ertesi eve teslim ettiler makinayı. birgün sonrada servisi geldi, kurulum yaptılar. herkese teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2015
    Manine dediğin böyle olur!!!

    Avrupada en iyi tasarım ödülü aldı 6motion özelliği var.Nedir diye sorarsanız çamaşırınızı yıpratmadan defalarca sağa sola çeviriyor ve daha az su ve enerji ile çamaşırlarınızı tertemiz yapıyor.Reklam yapmadan satış rekorları kıran makinalardan biri.Ecobubble özelliği olan altarnatif makinalara göre daha efektif. Hijyen severler kaçırmasın.Çok memnun kalırsınız.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.05.2015

    ev de kullandığım çamaşır makinesini çocuğumun öğrenci evine gönderip yenisini almaya karar verdim bu ürün çok şık özellikleri de iyi fiyat karşılaştırması yapıp bu ürünü ya da diğer ürünlerden birini almaya sonra karar vericem

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2015
    Güvenle satın alabilirsiniz.

    Bu çamaşır makinesini bundan yaklaşık 1.5 sene önce uzun araştırmalar sonunda Hepsiburadadan aldık. Youtubeda videoları da var seyredebilirsiniz. Eski çamaşır makinemizden sonra tabii uzay gemisi kullanıyormuş gibi olduk :) Çok iyi yıkıyor. Öyle iyi yıkıyor ki daha önceki makinemizin çıkaramadığı lekeleri çıkarttı. 9 Kg gerçekten bir lüks. 2-3 günde bir tüm beyazlarımızı yıkıyoruz, sıkıntı yaşamadan 3 saatte 9 Kgnin hepsini pırıl pırıl yapıyor. Renkliler deseniz keza. Kendi otomatik programları dışında istediğiniz kombinasyonu yaratarak yıkama yapabilirsiniz. 1 kere bile sorun yaşamadık. Çamaşırınız ağır gelirse başta söylüyor, yükünü hafifletiyorsunuz. Sesleri ışıkları da pek tatlı. Bitince müzik çalıyor :) Severek kullanıyoruz. Şiddetle tavsiye ederiz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Dijital ekrana sahip bu çamaşır makinesini bundan bir ay önce satın aldım. birçok özeliği ile eşyaları daha güzel yıkamakta ve daha fazla kilo da eşya yıkamakta. bu ürünün tek kötü yanı fazla ses çıkarması. Artıları : enerji tüketimi, gürültü seviyesi, su tüketimi,

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.02.2015

    Yaklaşan anneler günü için anneme bir sürpriz yapıp ona çamaşır makinesi almak istiyorum ben, bu makine ilgimi çekti biraz. Dijital olması sorun yaratır mı acaba, beyni bozulduğunda makine çok masraf çıkarır mı acaba? Artıları : enerji tüketimi, gürültü seviyesi, su tüketimi,

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2014
    Son teknoloji

    Bir mühendis olarak soylemeliyimki. Teknoloji harikası bir makina.!! Hiç tereddütsüz alın yastık yorgan ne varsa çekinmeden yıkayın. Ozellikle motor teknolojisi beni lg ye hayran bıraktı lifes good ..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG F14A7FDS5 Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG F14A7FDS5 Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat