LG FH2B8TDWA5 Çamaşır Makinesi Yorumları

LG FH2B8TDWA5 Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2016
    teşekkürler

    2 ay araştırdım, bu makineye karar kıldık, aşırı sessiz bir makine, teslimat için hepsiburada' ya teşekkür ederim, servis için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, 2 günde ancak kurulum yapıldı. Yeni tip makinelerin hepsi enerji tasarrufu sağlamak sebebiyle yıkama süresini çok uzun tutuyor. Aynı fiyat aralığında başka tercih yapamadık, şimdilik tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2016
    alışveriş

    yapmiş oldugum alısverıs guzel bır sekılde gectı ılgı ve alaka ıcın tesekkur ederım.urun paketleme ılgılenım guzeldı

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2016
    Beş Yıldız

    süper iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2016
    Ürün Çok Kaliteli

    Fiyat ve kalite açısından bulabileceğiniz en iyi çamaşır makinelerinden birisidir diyebilirim. Kargo kısa sürede elimize ulaştı, gayet iyi paketlenmiş olarak teslim aldık. Montaj talebimizin ertesi günü servis geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2016
    Hızlı ve Mükemmel Hizmet

    165.09.2016 saat:22:05'de sipariş verdiğim ürün 19.09.2016 tarihinde evime teslim edildi (Horoz Lojistik) aynı günün gecesi LG'nin internet sitesi üzerinden montaj talep ettim 20.09.2016 tarihinde gelip montajı yaptılar. Ürün Polanya üretimi, Hızlı yıkamada test ettik gayet sessiz çalışıyor. İlk izlenip gayet olumlu emeği geçenlere teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2016
    Şık ve teknolojik

    Yeni bir çamaşır makinesi almaya karar verdiğimizde günlerce araştırma yapıp sağlamlığı ve güçlü servis desteği ile bilinen markalar yerine şık tasarımı ve iddialı teknolojik yenilikleri ile gözümüze çarpan LG markasını ve vaad ettiği özelliklere nazaran cazip fiyatı ile dikkatimizi çeken bu ürünü tercih ettik. Ürünü resmi tatil olan 30 Ağustos'ta sipariş etmiştik. 24 saat içinde kargoya verildi ve bir sonraki gün sorunsuz bir şekilde evimize teslim edildi. Hemen çağırdığımız servis 2 gün sonra geldi ve makineyi kurdular. İzmir'de yeterli sayıda yetkili servis olduğunu da öğrenmiş olduk

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.08.2016
    Lg Kalitesi

    Lg varsa sıkinti yok urunu aldm ceyiz icin kurulum yapmicagim icin test edememis olucam ama cok arastirdim cok sessiz calistgi soyleniyor umarim da oyledir hepsiburadadan cok urun aldim piyasanin en iyisi verin siparisi ayaginiza gelsin :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2016
    Kesinlikle tavsiye ederim

    Urunu sali gunu siparis verdik, persembe gunu teslim edildi, bu kadar hizli olacaklarini tahmin etmezdim, ( 1gun sonra)bugunde gelip kurulumunu yaptilar, 3.seferdir calistiriyorum makineyi, gercekten sessiz calisiyor, yorumlara bakarak almistim, iyiki almisim, memnun kaldim, tavsiye ederim, tesekkurler "hepsi burada " ve "LG"

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2016
    kaliteli

    makine oldukça kaliteli ve sessiz çalışıyor. menü sesleri ve bitince çalan uyarı melodisi çok hoş. Eksilerine gelince en kısa program 30dk. 15 dk lık bir program olmalıydı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2016
    ideal bir makine

    Makine 2 günde geldi. hepsiburada ya teşekkürler. çok sessiz çalışıyor sadece şu sesi var. Ayrıca lg teknik servisi Aramamdan 2 saat sonra gelip ücret almadan kurulumu yaptı. kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2016
    cok guzell

    öncelikle hepsiburadaya hızlı gonderi icin teşekkürler. herkes gb bende internetten herhangi bir ürün almanın korkularını yasardim. ancak gercekten bu ise onem veriyor hepsiburada.com ve bu yuzden de tesekkurler. urun on numara bes yıldız. o kadar cok sessiz ki. makina dönüyor mu belli bile degil. makinadan sadece suyun giris sesi ve sadece camisirlarin yikama sırasında çıkardığı ses geliyor. Ayrica urunun açılış sesi. tuslara basildiginda çıkardığı ses cok guzel. makinanın yikama islemi bittikten sonra kisa muzik sesi ile haber veriyor ve makinayi tamamen kapatiyor. bazi yikama programlarinda camasirin miktarina gore zamanını ayarlıyor. ayrica diğer makinalar gibi sadece cevirerek yikama degil 6 farkli yikama sekli ile yikiyor. urun kesinlikle tavsiyemdir. urunun rengi gumus metalik rengidir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG FH2B8TDWA5 Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG FH2B8TDWA5 Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat