Siemens WM10B262TR Çamaşır Makinesi Yorumları

Siemens WM10B262TR Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2014
    yeterli

    Güvenilir bir marka olduğu için optimum özellikleri olanı tercih ettik ne en pahalısı ne de en ucuzu. Sesi ne çok az ne fazla eski makine ile arasında bir fark yok yıkması şimdilik iyi bir sorunu yok, kısa programı iyi özellikle yazın koku için yıkamalarda beklmeiyorsunuz. En büyük korkum lojistik firma teslimatı idi Ama cuma akşsamı verdiğim sipariş Pzt günü eve geldi ve aynı gün siemens servisi akşam saat 17:30 kurulumu yaptı. Site ekibine lojistik firmasına ve siemense teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2014
    gerçekten harika

    siteye teşekkürler siemensin kalitesini herkes bilir fakat bu sitede çok uygun fiyata satılmaktadır.herekese tavsiye ederim.göndermiş oldukları kargoda ürünlere çok önem göstermektedirler.istediğiniz zaman kapınıza getirmektedir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens WM10B262TR Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens WM10B262TR Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat