Siemens WM10K200TR Çamaşır Makinesi Yorumları

Siemens WM10K200TR Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    İyi yıkıyor ve çok gürültülü değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Şık ve iyi yıkıyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 19.03.2019
    kalitesine göre fiyatı çok uygun

    her kıyafet için farklı bir programı var. kıyafetleri çok iyi temizliyor. çok fazla ses çıkarmıyor. ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2018
    Dört Yıldız

    eski makineme göre daha gürültülü Ancak çok fazla program seçeneği var bu güzel 7 kilogram olması güzel ama bir daha alacak olursam 9 kilogram olanı tercih ederim bu arada ürün gayet şık

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2017
    KAÇIRMA HEMEN AL.

    Hızlı kargo ,fiyatına göre başarılı ürün kesinlikle kaçırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2017
    iyi makina

    iyi baya . Çok fazla rahatsız edici bir sesi yok. Bence Fiyatına ve marka kalitesine göre seçilecek en iyi ürün. Kargo problemi yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2017
    Beş Yıldız

    Makine , mükemmel horoz kargo çok iyi servis aynı gün gelip bağladı kısacası her şey mükemmel. teşekkürler hepsi burada.Ayrıca makineyi alacak olanlar gönül rahatlığıyla alabilirler mükemmel yıkıyor paramın fazlasıyla karşılığını aldığımı düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2015
    Yine Yanıltmadı

    Evet Hepsiburada.com a hızlı güvenilir gönderimi için teşekkürler.Simens servis hizmeti hemen geldi halledip gittiler Makina gayet sessiz ve güzel yıkıyor.7 kilo bize yeter derseniz başka marka da aramayın başka site de.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2015
    MÜKEMMEL ÖTESİ

    ürüne bayıldım fiyatı uygun sessiz kolay kullanışlı mükemmel yıkaması var kesinlik tavsiye ederim .pişman olmazsınız verdiğim paraya değdi gerçekten

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2014
    Çamaşir makineyi, makineyi yapandan alacaksın

    İlk defa buradan alış veriş yaptım... tereddütüm yoktu çünkü ne kadar büyük ve ciddi bir şirket olduklarını biliyordum ama yine de internet insanda bir güvensizlik duygusu yaratıyor... fazla lafı uzatmadan... ürün (beyaz eşya olduğundan 3-4 gün gibi) makul bir sürede teslim edildi... sitedeki sistem sayesinde ürünle ilgili sürekli bilgi alıyordum ve nerede ve hangi aşamada olduğunu takip edebildim, yani gerçekten sözünde duran bir firma! Ürüne gelince, son derece uygun fiyat, kalitesi kalitesi tartışılmaz... ilk önce makineyi seçerken çok kafam karıştu, çünkü günümüzde artık yüzlerce çeşidi var... koreden gelen makineler inanılmaz göz alıcı, şık ve sokak diliyle "şekilli" ama ben yine şekle kapılmadan mantığıma güvenerek makineyi daha önce yaptığım gibi yıllarca bu işin uzmanı olan ve kanıtlanmış bir şirketten almayı tercih ettim... makineye gelince, kullanımı çok basit, yıkama konusunda çok fazla seçenek sunuyor, çok hoş bir görüntüsü var, sessiz, full çamaşır yıkarken bile 1000 devirde sesi pek duyulmuyordu... en önemlisi de çamaşırları mükemmel yıkıyor... alan asla pişman olmaz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens WM10K200TR Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens WM10K200TR Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat