Ariston AQ93F 29X TK A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Inox Yorumları

Ariston AQ93F 29X TK A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Inox yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.03.2021

    Makinadan hiç memnun değilim iç kısmı komple paslandı dökülüyor ve her yıkama da içinden çamaşırlara yapışan siyah parçalar geliyor makinanın bütün heryerini kontrol ettik içine kaçan herhangi bir madde yok tanburun dışında nasıl bir sistem yapmışlar ise su ulaşmıyor bütün kir dışında tabaka oluşturmuş muhtemelen çamaşırlara yapışan parçalar bunlar kullanmadığım temizleyici kalmadı .... servise sorduk makinayı asla açmam bu makinalar sıkıntılı diye bilgi verdi yani tavsiye etmiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.07.2019

    Olumsuz yönleri: Kargo çok geç getirdi. Kargo elemanları profesyonellikten çok uzaktı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2019
    "sesiz gürültünüz bir ürün"

    Olumlu yönleri: Gayet iyiyi harika

  • Trendyol aracılığıyla, 08.04.2019

    Ürünü daha açamadım Daha açamadım ama bu fiyata bu ürün gayet iyi bence kullanıma başladığımda güncel yorumumu bırakıcam

  • NI1 aracılığıyla, 29.03.2019
    Kalite uygun fiyata

    Hotpoint ariston ve indesit uzun yıllar saglamlıgıyla kalitesiyle bilinir boschuna bisürü paralar vermeyin magazayı ve ürünü tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2018
    Mükemmel

    Ürünü yaklaşık iki yıldır kullanıyoruz. Başta tereddütlerimiz vardı fakat boşaymış. Makine mükemmel ve beklentilerimizin çok uzerinde. Boyle bir sessizlik yok. Başlarda makine durdumu yoksa diye zırt pırt gidip kontrol ediyorduk. Burada ki olumsuz yorumlara baktığımda, deterjan secimi veya yıkama seciminde hatalar olduğunu düşünüyorum, tereddütsüz alınabilir bir makine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2018
    boyası döküldü, paslandı

    Deterjan gözü paslandı garantisi hala vardı. Aradım ama boya garantisi 6 aymış :) ayrıca motor arızasıda yaptı Allah'tan onu değiştirdiler ama eskisi gibi randıman vermedi birdaha. Hotpoint kısaca vasat

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2018
    Pişmanım

    Ürünü alalı bir yıl oldu hiç memnun kalmadım beyazlar griye döndü kirleri çıkarmıyor gömlekleri ütülerken ter kokusu geliyor yumuşatıcı kullandığım halde ne yumuşatıyor ne kokutuyor çok pişmanım aldığıma kesinlikle tavsiye etmiyorum iki defa servis geldi ikinci gelişinde rezistansı değiştirdiler ama sonuç aynı

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2018
    Hayal Kirikligi

    Maalesef olumlu yorum yapabilecegim tek nokta sessiz calisiyor olmasi . Tüm gardırobum rezil oldu. Beyazlari grilestirdi ve camasirlardaki basit lekeleri bile cikarmiyor. 3 kez servis geldi ve yazilimi guncelleye guncelleye garantisini doldurdular . Sonuç hüsran elde kaldi makine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2018
    Dört Yıldız

    hızlı gönderi için teşekkürler, iki günde kurulumu hazırdı. tam durulamamasından şikayetçi oldum, fakat servisin yaptığı bir hatadan kaynaklanmış, sonra düzelttiler,.biraz ıslak çıkarıyor, ama kısa sıkma programı mevcut. servis hizmeti ve kargo hizmeti çok iyi. teşekkürler,.hepsi buradan sayesinde uygun fiyata almış olduk. teşekkürler,.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    Hepsiburada 100 puan

    Ürün kısa sürede geldi serviste aynı şekilde.Makinenin tek kusuru eski makineden bile ıslak çıkarıyordu.Kurutma Makinesinde 2 katı sürede kuruyordu.İade edecektimki 15 dakikalık sıkma programını bulduk.Şİmdi 15 dakika sıkma yapıyoruz hiçbir sorun yok ,kurutma makinesi normal sürede kurutuyor hemde eskisinden daha kuru bir şekilde.Enerji tasarrufu nedeniyle sıkmanın kısa olduğunu düşünüyorum.Görüntü gayet şık yıkama ise 10 numara.Çok temiz yıkıyor yıkarken ses yok sıkma anında çok az ses var ki oda normal sorun değil.Kısacası rahatlıkla alabilirsiniz.En önemlisi hepsiburada 100 numara:))

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2017
    Beş Yıldız

    Ürünü indirimde guzel bır fıyata aldık.Bir gunde teslımatını yaptılar,getıren arkadaslar katımıza cıkarıp daıre ıcınde ıstedıgımız yere bıraktılar.Ertesı gun servıs ıle randevu alıp kurulumunuda yaptırdık hersey 2 gunde hazır hale geldı gayet ıyı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2017
    Çok Kalite

    Öncelikle hızlı gönderim için H.B teşekkür ederim, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz, baştan sona tüm detayları kaliteli yıkama yapmak için istediğiniz tüm detaylar var, kısa programını kullanıyorum gayet hızlı ve temiz, çok karışıkmış gibi bir görüntüsü var ama programları gayet kolay ayarlanıyor ben memnun kaldım sizlerede tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2017
    super

    hizli kargo icin tskler 2 gunde geldi ve hic biseye karismadm horos lojistik gercekden super 2 arkdas geldi 2 dk da yerlestirip gittiler gayet super hersey icin tskler.

  • NI1 aracılığıyla, 11.09.2016
    herşey iyi yurt içi kargo ile gönderilmese daha da iyi

    evet gayet güzel ve kullanışlı bir ürün.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.04.2015

    özellikle evde bebeği olanlar için ideal bir çamaşır makinesi. hem sessiz, hem de enerji tasarrufu ile sık kullanıma uygun. üstelik bebeğimin narin kıyafetleri de yıpranmıyor. fiyatına göre çok üstün nitelikli bir ürün. çok beğendim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.01.2015

    Her gün çamaşır yıkayan (eşim gibi) titiz aileler için süper bir ürün. Hem çamaşırları elde yıkar gibi özenli yıkama özelliği var hem de A sınıfı bir çamaşır makinesine göre %40 daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor. Fiyatı ise benzerlerine oranla inanılmaz düşük. İhtiyacı olanlar değerlendirsin derim... Artıları : gürültü seviyesi,

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.07.2013

    paranın hakkını veren bir makina yetermiii Artıları : paranın hakkını veren bir makina yetermiii,

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston AQ93F 29X TK A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston AQ93F 29X TK A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat