Ariston RSG 945 J TK A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Ariston RSG 945 J TK A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    yeniden ariston aldım...

    Daha önce de ariston süper sessiz çamaşır makinesi kullanan biri olarak bu ürünü yeni aldım. iç tambur geniş birde merak edenler için standart çamaşır makinesi boyutlarında sadece uzunluğu biraz daha fazla. yani duvar çamaşır makinesi için yeriniz varsa bu makine 5 cm civarı ucu dışarda kalır. yükseklik standart, genişlik standart sadece uzunluk biraz fazla. sessiz hiç yok diyecek kadar değil. ancak şık makine. su sesi, sıkma sesi ve pompa sesi illaki oluyor. bu fiyata alınabilinecek bir ürün. 2003 yılında ariston çam. mak. almıştım. 2015 yılına kadar hiç arıza vb sıkıntı yaratmadı. ki o kadar da taşındık, yani anlayacağınız hor kullandığımız halde iyi çıkmıştı. o zamanlar hatırlayanlar vardır vestel satıyordu. ona güvenerek tekrar ariston aldım. bence güzel makine... ben 1.200 tl ye aldım. fiyatı uygundu. hatta 1050 liraya falan geldi kampanya hediye çeki derken.... bence alınabilir. birde made in eu yazıyor yani avrupa üretimi çin falan değildi. birde bu tarz makineler a+++ olduğundan sıvı deterjan ile daha iyi kullanılıyor. ona da dikkat edin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2019
    Gayet Sessiz

    Makine geldikten hemen ertesi gün yetkili servis kurulumunu ücretsiz olarak yaptı. İlk izlenim olarak, makine çalışırken ses kesinlikle yok. Sadece su alırken ve su boşaltırken çok az ses geliyor o da çok normal. Görüntü itibarı ile de çok sade ve şık. Malzeme kalitesi olarak başarılı. Şimdilik alacak olanlara tavsiye ederim. İnşallah uzun soluklu kullanımda da memnuniyetimiz devam eder.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2018

    benim kullanımı hakkında fazla bilgi sahibi değilim detaylı bir şekilde tarif ederseniz sevinirim kullanım kılavuzundan ben bir şey anlamadım beyaz ve renklileri nasıl yıkıyorsunuz ön yıkaması yok bu makinenin çok kirliler nasıl çıkıyor saygılar

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2017
    Kargo problemi

    ürünün kargo bilgileri verilmeyip, bu alanla gerekli açıklamaların da yapılmamasından dolayı, mağaza ile görüşüldü, onlar tarafından iki seçenek sunuldu. 1. Lojistik ile kargoya verilecek, gelme süresi 10 - 15 günü bulacağı ve kata kadar taşınacağı söylendi. 2. Kargo şirketi ile apartman girişine kadar bırakılacağı söylendi. Biz 2. seçeneği seçtik ve anlatıldığı gibi pek olmadı. Kargo şirketine gelen ürün 3 gün şubede bekletildiği halde adrese (aparman önüne) getirilmedi, bizim kargo şirketinin müşteri temsilcisini ve şubeyi defalarca aramamız acil getirilmesi gerekiyor gibi notları iletmemize ve dememize rağmen getirilmeyip kayıtsız kaldılar, mağazanın anlaşmalı kargo şirketi. Bizde kendi olanaklarımız ile ürünü şubeden aldık. Sonuç olarak bu ürünü veya bu mağazadan alınan benzer beyaz eşya ürünlerini alırken sizinde bizim gibi mağdur olmamanız adına bunun bilgisiyle mağazadan alışveriş yapmanızı öneriyorum. Ürün açıklandığı gibi.

  • NI1 aracılığıyla, 04.08.2017
    ariston hotpoint

    ürün hızlı yıkıyor denmişti 30 dakika en kısa programı

  • NI1 aracılığıyla, 24.06.2017
    Güvenilir

    Sorunsuz Alışveriş. Hemen kargoya verdikleri için ayrıca teşekkür ederim ama sürat kargodan pek memnun kalmadim

  • NI1 aracılığıyla, 12.02.2017
    süper

    Ürün 10 numara bir kaç defa calisiyormu diye kontrol ettim süper sessiz

  • NI1 aracılığıyla, 17.05.2016
    tsk ederim güzel alişverişti

    tsk ederim güzel alişverişti

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston RSG 945 J TK A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston RSG 945 J TK A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat