Ariston Aqualtis AQ82L 09C TK Çamaşır Makinesi Yorumları

Ariston Aqualtis AQ82L 09C TK Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2017
    Sessiz

    Ürünü anneme aldım. Baya sessiz olduğundan bahsetti. Gelen servis de piyasa fiyatının baya altına aldığımızı söyledi. Bu durumlardan gayet memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.01.2017
    Beş Yıldız

    bu kadar mükemmel site ki sipariş paketleme kargolama hepsi harika gönderilen ürün harika siparişten 3gün sonra makina elinde teşekkürler hepsi burada

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2016
    sessizlik süper

    bu makinayı 8 yıldır kullanıyorum ama kullanım hatasından bozuldu gayet güzel sessiz bir makina tamiri maliyetli olduğu için yeni gittim aynısını aldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2016
    ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN

    makineyi alalı 1 hafta oldu gayet memnun kaldık ürün çalışması sessiz, programları karmaşık değil aqualtıs serini almanızı tavsiye ederim özellikleri zaten bu fiyata gore muhteşem..

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2014
    Beklentimin çok üstünde

    Ürün çalışmasıyla şıklığıyla performansıyla, kolay ve pratik kullanımıyla, herşeyi ile beklentilerimin üstünde. Kalite kendini ortaya koyuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2013
    Memnunuz.

    Hotpoint servisinin "Aqualtis serisi alın" tavsiyesi ile tercih etmiştik. Programları çok iyi. Ürünü alalı 4 ay oldu ve hemen hemen her gün kullanılıyor. Teknik föyünde de sitede yorumlarında da yazıyor ama bir de biz vurgulamak isteriz ki ürün inanılmaz sessiz. Sadece sıkmada duyulan bir sesi var. Site ürünü sorunsuz ve 2 günde teslim etti, servis yaptı kurulumu. Hiç bir sorun çıkmadı, dikkate almanızı dileriz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2013
    ultra sessiz

    ürün mükemmel sadece sıkarken ses geliyo oda ayarladığınız devire göre azalabiliyo size bağlı,biraz uzun sürede yıkıyo tek kusuru bu bütün düğmelere basarsanız yaNİ SÜPER BEYAZ KOLAY ÜTÜ EKSTRA DURULAMA 2 saate yakın sürüyo kısa prog.20 dk civarı

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2013
    harika

    bir çamaşır makinesinden ne bekleniyorsa tam diyemeyeceğim ama çoğunu karşılar. öncelikle çok sessiz ve güzel yıkıyor. eksik olarak kalan süre göstergesi yok malesef.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2013
    herkese tavsiye ederim

    selam arkadaşlar aldığım bu marka bu modeli çok iyi bir makina çalışırken bazen bu durdu mu diye gidip bakıyoruzz o kadarki sezsizz herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2013
    İYİ MAKİNE

    MAKİNEYİ 5 GÜNDE ELİMİZE ULAŞTIRAN HEPSİBURADA YA ÖNCE TEŞEKKÜRLER, PİYASANIN ALTINDA BİR FİYATA ALDIĞIMIZ MAKİNEYİ YAKLAŞIK 12 GÜNDÜR KULLANMAKTA EŞİM VE ÇOK MEMNUN, BAZI PROGRAMLARIN YIKAMA SÜRESİ UZUN OLSADA DİYOR MEMNUNUM. ALMAK İSTEYENLERE TAVSİYE EDERİZ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2013
    harika

    öncelikle belirtmek isterim ki bu makineyi aldığınızda evde sanki çamaşır makineniz yokmuş gibi hissediyorsunuz.çünkü bir makine bu kadar mı sessiz olur.gerçekten su alma sırasındaki hafif sesten başka hiçbir ses duyamazsınız.makine bir harika.ayrıca HEPSİBURADA dan daha uygunu yok.gelen servis bile aldığım fiyata şaşırdı.saygılar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2013
    çamaşır makinesinde ne ararsan onda var

    makineyı alalı bir hafta oldu çok sessiz çalışıyor çok ta temiz yıkıyor bir tane de bacanağımka aldık bacanağıma aldığıma göre alacaklara da tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2012
    güzel

    Gerçekten güzel bir çamaşır makinesi evimizde çamaşır makinesi yeni olmasa bu makineyi alabilridik. Hepsi burada ekibine tşekkür ederim saolun bize böyle olanaklar sunduğunuz için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2012
    Kargo süreci çok hızlı.

    Ürünü K.Maraş a talep ettim. 1 hafta içerisinde elime ulaştı. Henüz kurulum yapılmadı. Kurulumdan sonra tecrübelerimi paylaşırım. Servis hemen 1 gün sonrasına kurulum için randevu verdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2012
    bence düşünmek hata

    bu kalitede bu fiyata bir çamaşır makinası bulmak imkansız kız kardeşimde 9 kiloluk olanı vardı bunuda erkek kardeşime çeyiz için aldık hepsi buradaya kaliteli eşyaları ucuza alma imkanını bize verdiği için teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston Aqualtis AQ82L 09C TK Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston Aqualtis AQ82L 09C TK Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat