Altus ALM561 Çamaşır Makinesi Yorumları

Altus ALM561 Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2016
    mükemmel

    kargo ve ürün mükemmel. parasına kesinlikle değer. tavsiye ediyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 16.11.2016
    çamaşır makinası

    Gayet güzel sesiz bekarlar için uygun fiyat olarak da uygun ben şimdilik memnunum

  • Media Markt aracılığıyla, 26.04.2016
    begendimm

    Ses seviyesi ve kalitesi oldukça iyi beğendim fiyatı da gayet uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2016
    Hızlı kargo

    Makinenin siparişini cumartesi günü verdim. Pazartesi günü teslim edildi. Aynı gün servis kurulumunu yaptı. Gerçekten beklediğimin üzerinde bir kalitede. Sessiz çalışıyor ve gayet de güzel yıkıyor. Fiyatına göre üstün performanslı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2016
    sorunsuz alışveriş

    gayet hızlı ve sorunsuz kargolama ücretsiz kurulum ve orjinal ürün için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2015
    ideal..hepsi buradaya ve horoz lojistiğe teşekkürler..

    bir kez test amaclı kullandım.problem yok sessiz tam bekarlar ıçın,sade bir makina..sadece kurulum için gelecek servis dediği gün ısrarla her aradığımda geleceğiz dedikleri halde gelmediler...bunun dışında hepsiburadaya teşekkürler..horoz lojistikle gönderiyorlar evin içine kadar getirdiler..parasına göre güzel bir cihaz..şimdilik..birde bu fiyata sıfır ürün alıyosunuz en azından garantili..

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2015
    çamaşır makinası

    Gayet güzel sesiz bekarlar için uygun fiyat olarak da uygun ben şimdilik memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2015
    Altus

    Geniş aileler için uygun olmayabilir fakat bekarlar için uygun fiyat olarak da uygun ben şimdilik memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2015
    tavsiye edilebilir

    Merhaba; Altusun bu ürününu almayi dusunenler icin onerebilirim oncelikle kurulumu çok güzel yaptilar belirtmek istiyorum. Yalniz su durum var Makinenizi yikama yapacaginiz ayarlara göre ayarlamalisiniz yoksa sıkma islevinde sıkıntı oluyor ayriyeten lekeleri çıkarmasida yine ayarladiginiz derecesine gore cikiyor.5 kg ama bekledigimden küçük geldi bana ic kısmı cok fazla çamaşır atma şansınız bulunmuyor ozellikle fazla masrafa girmeyi dusunmezseniz tavsiye ediyorum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.01.2015

    Daha önce kullandığım tüm Altuslar gibi, çamaşır makinemide seçerken tercihimi bu seçenekten yana kullandım. Bu ürün kolay kullanımı ve sağladığı birçok teknik özellik bakımından almak isteyen herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim bir beyaz eşyadır.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 03.01.2014
    ALM-561

    KALİTELİ ÇAMAŞIR MAKİNESİNE SAHİP OLMAK İSİTYORSANIS ALM-561 ÇAMAŞIR MAKİNESİNİ TAVSİYE EDİYORUM.ÖZELLİKLERİ SAYMAKLA BİTMEZ TEK SU GİRİŞİNİN OLMASI SICAKLIK ENTEGRESİNİN OLMASI EN ÖNEMLİS 15 YIKAMA PROGRAMININ OLMASINDAN MEMNUN KALDIM.KIYAFETLERİMİ ZARAR VERMEDEN YIKAYAN VE KIYAFETLERİMİN RENGİ ASLA BOZULMAMASINDAN ÇOK MEMNUN KALDIM.ÇAMAŞIR MAKİNESİNİ ALMAK İSTEYEN HERKEZE TAVSİYE EDİYORUM.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.10.2012

    çok özellik istemeyenler için ideal Artıları : ürün gayet güzel çamaşırlar bembeyaz kullanımı rahat güzel bir çamaşır makinesi,

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Altus ALM561 Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Altus ALM561 Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat