Altus ALM 581 A Çamaşır Makinesi Yorumları

Altus ALM 581 A Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2016
    BEKAR VE YENİ EVLİLER DÜŞÜNMEDEN ALSIN.

    TEK YAŞAYACAK ÇOCUĞUMA ALDIM. BİR İKİ KİŞİLİK ÇAMAŞIRLARA YETER DE ARTAR BİLE. FİYAT/KALİTE ORANI, GARANTİ SÜRESİ VE KULLANIM KOLAYLIĞI NEDENİYLE İDEAL. ALIŞVERİŞ KOLAYLIĞI VE KARGO SÜRESİ DE TAKDİRE DEĞER.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2015
    fiyat/performans olarak iyi

    Fiyat/performans olarak iyi. Çok fazla gürültü yapmıyor. 5 kg 1 kişi için yeter diye düşünmüştüm; ancak 6 kg olan ürün alsam daha rahat olabilirdi. Tavsiye ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.01.2015

    1.5 yıldır kullanıyorum ve gayet memnun olduğum bir ürün. Sessiz çalışıyor ve çok seri. Ama eğer benim gibi yeni yeni büyümekte olan ikizleriniz varsa ya da iki ya da daha fazla çocuğunuz varsa bu markanın 7 kg'luk ve üzeri kapasiteli çamaşır makinesinden alın derim. Aile genişledikçe makine yetmemeye başlıyor çünkü.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 01.03.2014
    Fiyat perfornans olrak harika

    Makine oldukça kaliteli 800-900 tl verip aynı özellikte markalı makine almaya gerek olmadığını düşünüyorum.çok sessiz ve temiz yıkıyor aileniz çok kalabalık değil ise rahatlıkla albilirsiniz 5 kg yıkama kapasitesi ve A+ enerji tüketimine sahip uygun fiyatlı ve kaliteli bir makine düşünenler için birebir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Altus ALM 581 A Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Altus ALM 581 A Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat