Electrolux EWF1274BW A+++ 7 KG Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Electrolux EWF1274BW A+++ 7 KG Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 08.01.2019
    Süper tavsiyedir ...

    Gerçekten bu fiyata alınabilecek en iyi makina Sessiz,yıkaması çok güzel ve görsel olarakta güzel duruyor..:

  • NI1 aracılığıyla, 20.12.2018
    Harika

    Sessiz malzemesi kaliteli

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2017
    ürün başarılı.

    ürünü annem için aldım. tuşları biraz karışık geldi eskisine göre :) ama öğrenecek. güzel ürün, eğer servis ağı geniş olsa tam olacak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2017
    Beş Yıldız

    Kullanım tuşları kolay anlaşılır, biraz gürültülü çalışıyor ancak fiyat kalite performansı açısından çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2017
    Üç Yıldız

    Teslimat kısa sürede yapıldı. Makine orta düzeyde sesli. Yıkaması fena değil. Ancak santrifüje geçtiğinde üzerindeki tüm cisimler kendi ekseni etrafında dönmeye başlıyor. Bu durumu servise ilettiğimde makinenin hafif, santrifüj hızının fazla olmasından dolayı bu durumun yaşandığı söylendi. Doğrusu beni tatmin etmedi. Makinede bu teknoloji sağlanmış olmalıydı. Böyle bir kusuru olduğunu bilseydim tercih etmezdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2017
    ilk izlenim beklediğim gibi değil...

    hızlı kargo hızlı servis bunun için teşekkürler . ben 15 yıldır kullandığım Elektrolux marka makina'mın bozulmasından sonra bu makinayı almaya karar verdim ve aldım ,ilk izlenimlerim, makinada ön yıkama olayı yok, aşırı gürültülü ,pamukluları 3 bucuk saat ile 4.bucuk saatte yıkaması çok kötü enerji tasarrufunu bilmiyoruz a++ vs ama bakalım artıları çok şık kavisli gövde ,dijital panel ,yani eski makinayı çok arayacağız gibi...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2017
    İyi

    Ürünün performansı gayet iyi ve kullanımı kolay. Boyutları klasik makinelere göre küçük ve kibar. Çalıştırdıktan sonra içine çamaşır eklemeye bile imkan sağlıyor. Ancak beğenmediğim yönü biraz gürültülü çalışması.

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2016

    Mağaza ilgili servisi bile aramışlardı hemen kargoya verdiler fakat kargo şirketi çok ama çok kötü 4 gün şubede bekledi sonra defalarca şikayet ettikten firma yetkilisi aradıktan sonra zorla geldi binanın önüne bıraktılar bide alışveriş yapmadan nce mağazaya sorun kargo sorununu çözmüşlermi

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2016
    beğenmedim

    Ürünü tavsiye etmiyorum.Öncelikle en düşük devri 800 daha azı yok.Yazın bu devirde sıktırmak fazla olabilir ya da bazı ürünler için uygun değil.Deterjan gözü oyuncak gibi bir plastik.Oldukça da gürültülü

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2016
    fiyat performans ürünü

    ürünü yaklaşık 10 gündür kullanıyoruz.iki kişiyiz ve fazlasıyla yetiyor.kapağı büyük ve bu kolaylık sağlıyor.programları detaylı ama çok kolay.1200 devir olması bu fiyat aralığında güzel bir tercih sebebi.görünümü şık.sadece sıkmaya geçtiğinde biraz sesli geldi bana ama bunun dışında electrolux kalitesi ve bu fiyata alınabilecek sayılı makinelerden.tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2016
    makine çok güzel..

    üründen çok memnunum gayet güzel temiz yıkama yapıyor. kaliteyse süper. fiyat en uygun teşekkürler hepsiburada . bir kusur var kargo geç geldi .oda olmasa her şey 4x4 olacak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2016
    tavsiye ederim

    programlama kolay anlaşılır,yeterli programlar,kapağı geniş,malzeme kalitesi iyi,ses normal,bu gün fiyatı iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2016
    beklentileri karşılıyor .

    malzeme kalitesi iyi + programlama kolay anlaşılır + çok sessiz + kapağı geniş + kalan süreyi size gösteriyor + tavsiye ederim .....

  • NI1 aracılığıyla, 10.03.2016
    HAVALELİ ÜRÜNLERİN NAKLİYESİ PROBLEM

    ÜRÜN KARGO PROBLEMİ DIŞINDA UYGUN

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2016
    süper

    ilk defa bu markayı kullandım. tereddütlerim vardı fakat yanılmışım. makine çok kullanışlı, tamamen elektronik kumandalı ve kullanımı çok kolay.. kargo iki günde geldi, aynı gün servis ilk çalıştırma işlemini yaptı. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2015
    Fevkaladenin Fevkinde

    İzmitte okuyan kızlarım (yani öğrenci evi için) bir çamaşır makinesi almak için çok araştırdım ve ya şans deyip bu makineyi aldım. 24 saat dolmadan makine teslim edildi, ertesi günü de servis gelip çalıştırdı. İzmit çok rutubetli bir yer olduğu için 1200 devir olması tercihimizdi. Sessizliği, istediğin proğramların fazlasıyla olması ve sıkması hepsi bir harika. Kısacası dosta düşmana herkese tavsiye edilebilecek bir ürün. Emeği geçenlere teşekkürler.

  • Media Markt aracılığıyla, 09.12.2015
    Elektrolux Çamaşır Makinesi

    Avantajlar : Geniş Kapak,Anlaşılır Menü
    Dezavantajlar : Ürünün faturası gönderilmemişti.,Sıvı deterjan gözü yok.,Çalışma süresi bitince çok fazla uyarı sesi var.
    Çamaşır makinesini sipariş ettim iyi güzel de nakliye şirketine bulaşık makinesi gelmiş, ürün geri gitti vs vs vs. Fazlasıyla bekledim, kış günü pek hoş olmadı bu durum. Makine gayet iyi, sessiz, kapağının XXL olması büyük kolaylık sağlıyor. Fiyat performans açısından tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2015
    Doğru Tercih

    daha ucuz bir makina tercih etmiş satın almak üzereyken bu makinayı gördüm.Geniş ve içe kavisli kapak diğer üstün özelliklerinin yanında ekstra.Tavsiye ederim.Doğru tercih yapmışım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EWF1274BW A+++ 7 KG Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EWF1274BW A+++ 7 KG Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat