Hoover DYN 10144 Çamaşır Makinesi Yorumları

Hoover DYN 10144 Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2016
    guzel ürün

    ürünü iki haftadır kullanıyoruz.teknolojık açıdan yerli üretimden üstün.sessiz çalışıyor.tek sorun ingilizce olması herşeyin..bu sorun çözülürse daha iyi olur

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2015
    Aman Sıkmasın:)))

    Sıkmada kelimenin tek anlamıyla deprem etkisi yaşatıyor. Ayrıca türkçe kullanma kılavuzunun olmaması ayrı bir dezavantaj. Ancak 10 kg yıkama kapasitesi 1400 rpm devir ve diğer özellikleri ile emsallerinden daha uygun olduğu bir gerçek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2015
    güzel

    f/P yani fiyat performans açısından güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2015
    Ben Pek Memnun Kalmadım

    Sıkmada biraz sarsıntı yapıyor bu da rahatsız edici. Program ve kitapçıkların Türkçe olmayışı dezavantaj. Normal çalışması sessiz bu güzel yanı. Program sayısının az oluşu da pek tat vermedi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2015
    Super

    Super çok memnun kaldım. Herkeze tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2015
    Fiyatının en iyis

    Çok memnunuz çamaşırlar bol su içinde adeta dans ediyor ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2015
    Güzel

    Eski çamaşır makinam bozulmuştu. Siparisi verdikten 3 gün sonra elime ulaştı ve kurulumu yapıldı. Servisteki arkadaşın is bilmezliğini saymazsak gayet memnunum. Hepsi burada ailesine teşekkür ediyorum. Tek problem kullanim klavuzunda türkçenin yer almaması. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2015
    Bu fiyata en iyisi

    Ürün muadillerine göre en uygun fiyatlısı.ilk çalıştırmada sadece su sesi duydum!inverter motoru sayesinde çok sessiz...yıkama performansıda cabası.daha ne olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2015
    Super

    Arkadaslar kesinlikle tavsiye ederim. Harika bir urun,bu kadar sessizlik beklemiyordum.Ayrica sallinti yok makinede.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2015
    Kısa sürede teslimat

    Ürünün programı İngilizce fakat kullanımı kolay, oldukça sessiz Çalışıyor şimdilik. Horoz kargo, aramadan teslimat yaptı, neyse ki evdeydim. Bunun dışında üründen memnunuz, bir sıkıntı çıkarmazsa herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2015
    HARİKA

    Bir haftadır kullanıyoruz Daha doğrusu Eşim kullanıyor ve çok memnun gayet sessiz ve kısa programlarda dahi çok temiz yıkıyor program ayarları isteğinize göre değiştirilerek ayarlanabiliyor kullanımı kolay enerji tüketimi A+++ tek kelimeyle HARİKA.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2015
    Hoover yaparsa kaliteli,hepsi burada ise en kaliteliyi en ucuza satar.!

    Teknolojik olarak benzerlerine göre üstünlüğü tartışılmayacak bir çamaşır makinesi.Fiyatını ,teknolojik özelliklerini gözönünde tutarak yapacağınız alışverişlerde yanılma payınızın çok azaldığını göreceksiniz.Bu modelin üstün taraflarından birisi,kazanın motorla direk bağlantılı olması ve sessiz çalışmasıyla 10 yıl motor garantili olmasıdır.Tereddüte düştüğüm karşılaştırmalarımda aklıma takılan soruları firmanın danışma servisiyle telefonda birebir konuşup araştırarak çözümledim ve eşime iyi bir sürpriz yaptım.Araştırdığınızda daha kaliteli,daha ucuz,daha teknolojili başka bir ürün bulamayacaksınız umuyorum.Düşünmeden alın,kazanacaksınız.Servisi de harika ancak servise bir iş kalmayacak montajdan sonra,biliyorum.Sağolasın Hoover,hepsiburada.Alacaklara hayırlı olsun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hoover DYN 10144 Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hoover DYN 10144 Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat