Indesit XWDE 961480X WKKC EU A Sınıfı 9 KG Yıkama 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Indesit XWDE 961480X WKKC EU A Sınıfı 9 KG Yıkama 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2019
    Çok teknolojik

    Ürün fiyat/performans açısından çok başarılı. Çok geniş bir ayar imkanı sağlıyor fakat bu durum kullanacak olan kişi teknoloji ile arası olmayan biri ise sorun yaşatabilir. Kullanım kılavuzunu bir kaç kez okumak gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2019
    İndesit Çamaşır kurutmalı makina

    Merhaba, Kurutma ve çamaşır makinam ayrı olarak kullanıyordum. Yer sorunundan dolayı tercih ettim. Makina gayet sessiz çok iyi yıkama performansı kurutma daha öncekine alışık olduğumdan garip geldi. Bir çok denemem sorunucu aynı verimi alamadım ama benim işimi çözdü. Kurutmadan çıkarıp havalandırdığımda kuruyor sıcak olduğundan nemli hissi veriyor. illaki ayrı makinalar gibi olmayacak fakat yer kazancından dolayı eksileri tolere edilebilir. Tavsiye ederim gayet başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2019
    İlk deneme başarılı

    makinem bu gün geldi, muadillerinden ucuz olduğu için çok kaygılıydım fakat ilk izlenimim çok iyi, ses, yıkama, kurutma performansları başarılı, yalnız servisin manyetik kireç önleyici dayatmasına ayar oldum ve almadım, kendim alıp takacağım..

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2018
    Parasını hak eder

    3ay oldu kullanalı makine süper,sessiz hızlı ve kurutması da çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2018
    İyi

    Gayet ilgili mağaza iletişim iyi ve kargo işlemleri gayet hızlı ve sorunsuz gerçekleşti.

  • NI1 aracılığıyla, 19.10.2018
    Fiyat fayda dengesine göre iyi

    Fiyatı iyi markada iyi Bu döviz artışına göre iyi fiyat

  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2018
    ürün gelmedi

    ürün gelmedi ve mağza bu konuda yeterli ve doğru bilgileri de vermiyor malesef.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2018
    Bence Uygun

    Öncelikle sessiz bir makine.1400 devirde çalışmadığı sürece sesi banyodan duyulmuyor. 1400 de devirde epey bir titremesi var. Üstündekileri deviriyor. Kurutma konusunda da gerçekten güzel. Uzun sürüyor. Ortalama yıkama kurulama 7 saat gibi düşünebilirsiniz beyazlar için. Ayrı ayrı makinelerde ise bu süre 5 - 6 saat sürüyor ortalama. Tek makine için bence iyi bir performans. Özellikleri ise tam yazıldığı gibi. Eksik bir özelliği yok. Servis geldiğinde kireç için ayrı bir aparat taktı yalnızca. Fiyat / Performans oranı da gayet makul.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2018
    Ramazan çardak

    en fazla 1500 ? makina... fazlasını vermem

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2016
    ÜRÜNÜ TAVSİYE ETMİYORUM

    Makineyi aldığıma pişmanım evet, çünkü tam 4,5 saatlik yıkama+kurutma işleminden sonra makineden çıkan çamaşırlar hala ıslak. Kurutması kötü olduğu gibi etrafa saldığı kumaş yanığı kokusu cabası. ÜStelik iyi sonuç alırım diye sadece 4 kg çamaşır yerleştirmiştim. Mağaza ile ilgili bir sorun yok fakat Indesit marka bu ürünü kimseye tavsiye etmiyorum. İncecik gömlekleri bile kurutamamış, garip lekeler oluşmuş kıyafetlerde, ayrıca makineden çıkan çamaşırlara da pis bir koku sindirmiş. İlk yıkama olduğu için mi bilmem, ama zaten öncesinde 3 saat süren kendini temizleme işlemi yapılmıştı. Fotoğrafları 4,5 saatlik yıkama+kurutma işleminin ardından çektim ve buraya da yüklüyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 01.11.2016
    guzel urun

    urun cok guzel 9 kg 7 kg kurutma mukenmel tek tusla program secme guzel bu paraya daha iyisini alamazsibiz

  • Media Markt aracılığıyla, 13.10.2016
    mükemmel

    çok sessiz ve kurutması harika herkese tavsiye ederim..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Indesit XWDE 961480X WKKC EU A Sınıfı 9 KG Yıkama 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Indesit XWDE 961480X WKKC EU A Sınıfı 9 KG Yıkama 1400 Devir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat