AEG L87695WD Çamaşır Makinesi Yorumları

AEG L87695WD Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 10.08.2022

    Mükemmel bir makine. 3 kez üstüste sıkmayınca servisi aradık bozuldu dedik. O makine bozulmaz bir yanlışınız var dediler. Sıkmıyor 3 kere denedik dedik. öyle bir arıza olmaz hangi arıza kodu yazıyor ekranda diye sordular. Bizde kod falan yazmıyor yıkıyor ama sıkmıyor dedik. O makine bozulmaz yıkadığınız ürünlerde bir artık kalıp filtreyi tıkamış olabilir. Filtreye bir bakın dediler. Bir baktık 1 tel saç tokası ve madeni para çıktı. Çıkardık makine düzeldi. Meğerse Makine riskli durumlarda kendini korumaya alıyormuş. İyiki bu makineyi kullanıyoruz. Sağ olasın AEG.

  • NI1 aracılığıyla, 31.03.2016
    Tahmin ettigimden gurultulu

    Urunu birkac programla deniyorum. Henuz dogrusunu bulamadim. Ya cok kuru ama cok uzun sure oluyor yada yas cikiyor. Ayrica tahminimden daha gurultulu calisiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2014
    Mükemmel

    Bugüne kadar kullandığım makineler arasında açık ara en iyisi. Makinenin yıkamada sesini duymak pek mümkün değil. Yıkama performansı çok iyi. Kurutma performansı da öyle. Kurulumda ayakları bir su terazisi kullanarak dengelerseniz sıkma da gayet sessiz. Programları fazlasıyla yeterli. Paraya değecek bir makine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2014
    Bu makineyi sadece işin uzmanları bilir.

    Kazan büyük boy, bu çamaşırların rahat yıkanması ve kırışmaması demek. Diğer markaların 10, 11 kilo modellerinden daha geniş. Su püskürterek yıkama yapıyor, çamaşır yıkama konusunda da performansı süper, siyahlarda deterjan artığı kalmıyor. Inverter motor olduğu için çok sessiz. Program süreleri 2 kademe kısılabiliyor, siz makineye değil makine size uyuyor. Buharla havalandırma ve kırışık açma programları var. Kuruduktan sonra çamaşırlar kırıştı diye üzülmeye gerek yok, at buhar programına makine kırışıklıklarını açsın. Woolmark sertifikalı, pamuklu sentetik ve yünlüler için ayrı ayrı kurutma programları var. Son olarak sıkmasının 1600 devir olması çok iyi. Çamaşırı kuvvetlice sıktıktan sonra kurutma daha çabuk ve tasarruflu oluyor. Çamaşırlar daha az yıpranıyor. Kurutma makinesi için yeri olmayanlar ve kurutma özelliğini sürekli kullanmak zorunda olanlar parasını boşuna çöpe atıp üzülmesin. Bir kere alın, tam performans alın, yıllarca kullanın. AEG Lavamat efsanedir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2013
    çok kullanışlı

    ben makinayı 1 ay oldu alalı.bulunduğum yerde bayiden aldım.çok memnunum.özellikle yağmurun eksik olmadığı illerde yaşayanlar için ideal.programları kolay anlaşılır,sessiz(kuruturken biraz oluyor)yıkıyor ve kupkuru çıkıyor e daha neolsun.ben çok araştırarak aldım ve kurutmalı modellerin en iyisi.miele den sonra tabi.onu almayada ekonomi lazım.tavsiye ediyorum memnun kalacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2013
    tek kelimeyle mükemmel

    şimdiki kullndığım üründe işimi görüyor ama donanım ve görüntü olrak böyle bir makinayı tercih ederdim.birde AEG markası kendimi bildim bileli var bu kadar iyi bir marka için almaya değer.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
AEG L87695WD Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. AEG L87695WD Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat