Arçelik 5850 NFY Dondurmacı Buzdolabı Yorumları

Arçelik 5850 NFY Dondurmacı Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 26.04.2016
    GUZEL VE TEMIZ IS OLDU

    EVET URUNDE SIKINTI YOK TERTEMIZ VE SAGLAM GELDI

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.05.2015

    evlenirken kurduğum evimde sadece arçelik ürünlerini almıştım ve asla pişman olmadım. şimdi ikinci evime buzdolabı alırken tercihimi yine arçelikten kullandım ve çok memnun kaldım. enerji tasarrufu geniş iç bölmesi ve özellikle servis konusundaki hassasiyetiniz için teşekkürler arçelik.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Bu buzdolabını amcamgil almıştı onlarda gördüm. buzdolabı görünüm olarak çok kibar sezeler için özel yeri bulunmakta. içi oldukça geniş ancak tek sorunu içinde bulunan bölme ve raf sayısının az olması bence.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.09.2014

    geniş aile olanların en büyük sorunlarından biri de yiyecekleri muhafaza edecekleri buzdolabıdır. Biz de bu sorunları yaşayan bir aileyiz. Eşimin yoğun ırarı üzerine daha geniş kapasiteli ve çift soğutu bölmesine sahip olan Arçelik 5850 NFY ürününü aldık. Uzun zamandır kullanmamıza rağmen hiçbir sorun çıkarmadı ve çok memnunuz. YorumBudur***** sitesinde yapmış olduğumuz araştırma sonucu ürünün en ucuz fiyatını da bulduk.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 5850 NFY Dondurmacı Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 5850 NFY Dondurmacı Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat