Bosch KGN56AB30N A++ 559 Lt Kombi Tipi Buzdolabı Yorumları

Bosch KGN56AB30N A++ 559 Lt Kombi Tipi Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2019
    şık bir dolap

    ürün bosch kalitesi cok anlatmaya gerek yok renginden dolayi leke bırakıp bırakmaması konusunda tereddütlerum vardı ama inox olanlardan farkı yok bu arada fotograflarda mat görünüyor ama çok şık bir parlaklığı var mutfağıma cok yakıştı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.10.2019
    "Çok İyi "

    Olumlu yönleri: Bana göre mutfaktaki en önemli eşyadır buzdolabı. Büyük bir özenle seçerek aldım çok memnunum. Tasarımı çok iyi, Çok şık duruyor, estetik bir ürün. Siyah kapılar mutfağımıza ayrı bir hava katıyor. Bunun dışında ürünün teknik özellikleri çok iyi. Sessiz çalışıyor gece bile rahatsız olmuyorsunuz duymuyorsunuz. İçi güzel geniş, meyveleri sebzeleri akşamdan kalan yemekleri sosları turşuları hepsini bozulmadan çürüşmeden saklayabilecek kapasitesi var. Kapıyı açık unuttuğunuz zaman sizi alarmıyla uyarıyor böylece uzun süre açık bırakmamış oluyorsunuz. Derin dondurucu bölümü de çok geniş. Kışlık malzemelerimi, etlerimi vb. gıdaları uzun süre bozulmadan saklayabiliyor. Soğutma derecesi de çok iyi. Yiyecekler buz tutmuyor. Kapı menteşesi sağda fakat siz mutfakta koyduğunuz konuma göre onu ayarlayabilir ve değiştirebilirsiniz. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum sizlere de tavsiye edebileceğim bir buzdolabı.

  • Media Markt aracılığıyla, 18.03.2019
    çok modern ve çok kullanışlı

    dolabın kapasitesi çok büyük olduğu için istediğim boydaki tencerelerimi rahatlıkla sığdırıyorum. sebzelerimi ve meyveleri hep ilk günkü gibi taze ve çok canlı saklıyor. dolap çok şık ve kaliteli. mutfağıma çok yakışıyor.fiyatının hakkını sonuna kadar veriyor. ben çok memnun kaldım. kesinlikle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 12.11.2016
    KGN56AB30N BUZDOLABI

    ÜRÜN GÜZEL GÖRSELDEKİ GİBİ

  • NI1 aracılığıyla, 05.09.2016
    Dolap guzel ama alt kapahi sikinti

    ici cok genis kullanisli

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch KGN56AB30N A++ 559 Lt Kombi Tipi Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch KGN56AB30N A++ 559 Lt Kombi Tipi Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat