Bosch KGE58DW30N A++ 508 Lt Kombi Tipi Buzdolabı Yorumları

Bosch KGE58DW30N A++ 508 Lt Kombi Tipi Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    benim hanım beğendiyse siz de beğenirsiniz arkadaşlar alın pişman olmazsınız :D hem geniş hem düşük enerji. yorumbudur kıyaslamalarında da önde. tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 04.04.2017
    Digital ayarlama

    Merhabalar almış olduğum buzdolabı soğutma sisteminde sorun var sanki , peynirlerimiz hemen bozuluyor soldaki ve sağdaki digital sayaç kaça ayarlamamız gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim Kolay gelsin

  • Media Markt aracılığıyla, 02.05.2016
    tavsiye ederim

    Elektrik kesildiginde problem yasamak istemiyorsaniz, almayi düsündügünüz buzdolabinizin saklama süresine dikkat etmelisiniz. Gidalarinizi kolaylikla saklamak için raflarin genis ve kullanisli olmasi gerekmektedir. Buzdolabinin dondurucu ve sogutucu ayarlarinin birbirinden farkli sekilde yapilmasi da önemli bir noktadir.

  • Media Markt aracılığıyla, 20.08.2014
    Kargo

    12.08.2014 tarihinde sipariş ettiğim cihaz henüz elime geçmedi. Bekleyiş içindeyim. Kargo sorgu ekranında 13.08.2014 tarihinde Eskişehir e geldiği belli olan sipariş adresime henüz ulaşmadı. İki gündür müşteri hizmetleri ile telefondan konuşuyorum. Geri dönüş yapacaklarını söylüyorlar fakat bir türlü geri dönüş sağlayamadılar. Bir haftadır Eskişehir de olan ürün umarım yakın zamanda teslim edilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch KGE58DW30N A++ 508 Lt Kombi Tipi Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch KGE58DW30N A++ 508 Lt Kombi Tipi Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat