Siemens KG57NP72NE Buzdolabı Yorumları

Siemens KG57NP72NE Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(56 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beğendim aldım

    Beni en çok dolabın ölçüleri 185x70x70 olması yöneltti tam aradığım bir modeldi 5 yıl kullandım arıza oldu servisten bir sonuç alamadım -18 alt bölüm sorun yok üst bölüm +4 olmuyor. Tamir ettiremedim öyle duruyor. Çok özellik çok arıza.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2019
    Bir kez daha düşünün

    Internette bircok olumsuz yorum olan bir model. Malesef sonuna kadar hakli olduklarini basima gelince anladim. Garanti sonunda sensörler arizalandi. Buz kirmamaya başladı. Haliyle kanallar tikandigi icin sogutma yapmiyor. buzlugun altinda kasadanin ic kisminin altinda ne varsa isidan dolayip eriyip ceviz buyuklugunde bir tumsek var. Tavsiye etmiyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.02.2019

    10 sene önce buzdolabına almıştık 7 yıl uzatıldı garantisini garantisi bittikten sonra en ufak bir elektrik kesilmesinde buz kırıcı çalışmadı içindeki bozulan yiyecekler kızların parasını geçti bu defalarca hep aynı oluyor servis Türkiye'deki elektrik şartlarından dolayı olduğunu söylüyor Onun için Türkiye'de kimseye bu markaya alması tavsiye etmem

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.11.2018
    "Siemens KG57NP72NE"

    Olumlu yönleri: Ben uzun zamandır buzdolabımı değiştirmek istiyordum ama bir türlü istediğim gibi bir şey bulamamıştım geçenlerde tesadüfen bu buzdolabına denk geldim. Özellikleri ve iç hacmi aradığım gibi. Enerji tasarrufu ile çalışan bir buzdolabı. Yani faturalarım için de ayrı bir artı. markasına da güvenimiz tam tabii. yani her anlamda kullanışlı ve kaliteli bir buzdolabı. Eskisini atmadık ama bunu ana dolap olarak kullanıyoruz

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2018
    Çok Sağlam Ürün

    2010 yılında aldım 6 kere ev değiştirdim , 8 senedir kullanıyorum çok memnun değilim çünkü aldık artık , aldığımda da pahalıydı şimdide pahalı , lanet olsun içimdeki buzdolabı sevgisine :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "çok güzel"

    Olumlu yönleri: Enerji sınıfı çok yüksek olmasa da ses seviyesinin düşüklüğü gerçekten özellikle geceleri insanı rahatsız eden o buzdolabı hırıltısı olmaması nedeniyle mükemmel bir özellik. enerji tüketimi çok fazla değil ve hacmi geniş bir buzdolabı, 505 lt olması ve buzluk kısmının alt tarafta olması bu buzdolabını kullanışlı ve ideal yapan özelliklerden sadece birkaçı. özellikle geniş bir aileniz varsa ya da geniş buzdolaplarına ihtiyaç duyuyorsunuz aylık alışveriş yapıp depoluyorsanız bu tarz rutinleriniz varsa, gayet ideal bir buzdolabı olduğunu düşünüyorum. Simens de zaten beyaz eşya konusunda gerçekten başarılı bir marka.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "iyi tasarım"

    Olumlu yönleri: Kombi tipi buzdolapları bence çok güzel hem tasarım olarak güzel hem de kullanımı çok rahat. Zaten bu buzdolapları genelde enerji tasarruflu da oluyor. O yüzden tercih ettim denebilir. Tasarımı gerçekten başarılı A+ enerji sınıfı da olunca benim içim rahat etti çok da memnun kaldım diyebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "kullanışlı"

    Olumlu yönleri: No -frost buzdolaplarında kullanım dikkat edilmesi gereken bir nokta evet besinlerin ömrünü uzatıyor fakat kurumalarına da biraz neden oluyor. bu yüzden dikkatli kullanılması ve de besinlerin iyi korunması gerekiyor bence ama bunun yanında bu buzdolabı gerçekten güzel özellikler sunuyor en başında da geniş iç hacmi. kombi tipi olması da benim için gerçekten ekstra iyi bir özellik çünkü bu tip buzdolaplarının kullanım kolaylığı açısından daha mantıklı olduğunu düşünüyorum, Siemense de güveniyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "inox model"

    Olumlu yönleri: Alttan donduruculu yeni bir model kullanmaya başlayalı çok uzun zaman olmadı ancak çok başarılı buldum ben.İnox modeller mutfağa ayrı bir hava katıyor çok şık duruyor.A plus enerji sınıfına ait ürünler almaya özen gösteriyorum tasarruflu oluyor.10 kg dondurma kapasitesine sahip bizim için yeterli oluyor.No frost soğutma teknolojisi kullanılıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2018
    "harika"

    Olumlu yönleri: Aslında fiyat olarak biraz pahalı olduğunu düşünüyorum ama hem Siemens kalitesinde hem de kombi tipi olunca fiyatlar birazcık uçuyor onu da biliyorum. yine de buzdolabı almak istediğim zaman kombi tipi alacağımı biliyordum buna denk gelmem çok iyi oldu diyebilirim. hem enerji tasarruflu hem de içi çok geniş. yiyeceklerin kokuları karışmıyor, çabuk soğutma sağlıyor. oldukça kullanışlı bir buzdolabı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2018
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Aslında çok güzel bir buzdolabı iç hacmi çok geniş zaten siemens olduğu için çok kaliteli ama dikkat edilmesi gereken çok önemli bir nokta var. Eğer mutfağınız geniş değilse kesinlikle bu buzdolabını almamanız gerekiyor. Çünkü gerçekten çok büyük ve alanı dar olan mutfakları daha da kullanışsız hale getirir bence. bizim mutfağımız geniş olduğu için rahatlıkla kullanım sağlıyoruz. iç hacmi de geniş. annem rahatlıkla yiyecekleri taptaze saklayabiliyoruz. Enerji tasarrufu da sağlıyor. oldukça kullanışlı bir buzdolabı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2018
    "tasarruflu"

    Olumlu yönleri: No frost özelliğinde kombi tipi 505 litre hacminde kullanışlı enerji tasarrufu sağlayan yiyeceklerin uzun süre taze kalmasına neden olan bir buzdolabı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2018
    "memnunuz"

    Olumlu yönleri: 505 litrelik bir haceme sahip yani geniş bir aile ile yaşıyorsanız bu buzdolabı ile rahat bir kullanım yapabilirsiniz. Dondurucu kısmı altta yani kolay kullanıma bir neden daha. Yiyeceklerin kokularının birbirine karışmasına engel olan bir sistemde yapılmış. bu da artı bir özellik tabii. biz ailecek çok memnun kaldık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2018
    "severek kullanıyorum"

    Olumlu yönleri: Son dönemde çıkmış olan ve sayısı gittikçe artan kombi buzdolabı dizaynı aşırı mantıklı bir dizayn bence hem gerçekten çok şık ve güzel duruyor hem de çok kullanışlı dondurucu soğutucu kadar kullanılmıyor haliyle bu açıdan onun aşağı alınıp daha çok kullanılan soğutucunun yukarı konması çok daha mantıklı bir tasarım hamlesi olmuş ben de severek kullanıyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.09.2018

    SİMESN MEMNUNUN GENEL OLARAK 5 YILDIR KULLANIYODUM AMA ARIZA VERDİ NO FROST UST KISIMDA ACILMA OLMUŞ NEDENİNİ ANLAMADIK ?? SERVİS GELDİ VE PARCA DEİGŞİMİ YAPCAKLAR 500TL CİVARI TUTUYOR DEDİ OK VERDİM BU ARADA SERVİS KAYDI ACTIRDIM VE 1 SAAT SONRA SERVİS GELDİ HIZLI HİZMET TSK SİMENS ŞİMDİ AŞIRI KARLANMA NEDNEİYLE ERİTİYORUM SALI GÜNÜ PARCA DEGİŞCEK UMARIM UZUN ÖMÜRLİ OLUR CUNKU YENİ MAKINELER ATES PAHASI

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2018
    bize yaramadı

    2013 yilinda aldim ve 3 gün önce motoru bozuldu :(

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2018
    Piyasko

    ilk yılında buzluk bölümünün tablası catlayıp dökülmeye başladı. Garantiden değiştirilen tablada bir kaç ay içinde dökülmeye başladı. Dolap 5. yılında motoru yandı. Kısacası hiç parasının dolabı değil. Yerli markaları tercih edin.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.07.2018

    mrb siemens kg57np72ne kodlu dolabımız var lakın alt dondurucu buz tutmuyor donmuyor ust sebze yerı ılık hava ufluyor tam 1yıl once motor degıstı yenı gaz basıldı bunun sebeplerı nelerdır yardım lutfen

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2018
    SİMENS

    BEN 3 YILDIR KULLANIYORUM HİÇBİR SORUN YAŞAMADIM .SOĞUTMASI ÇOK GÜZEL.TAVSİYE EDERİM.

  • Media Markt aracılığıyla, 28.03.2018
    Siemens KG57NP72NE

    Avantajlar : Kalite , Performans , Fiyat , Geniş Hacim , Hızlı kargo, güvenli teslimat
    Dezavantajlar : Yok
    Ürün zaten beğendiğimiz bir üründü. Fiyat kontrolü yaparken en uygun fiyatın MediamMarkt'ta olduğunu gördük. Satın aldıktan sonra ürün hızlı bir şekilde teslim edildi. Ayrıca teslimatı yapan arkadaşlar çok yardımcı oldular. Teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens KG57NP72NE Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens KG57NP72NE Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat