Siemens KG36NNL30N Buzdolabı Yorumları

Siemens KG36NNL30N Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.09.2020
    "Memnunum"

    Olumlu yönleri: Genellikle beyaz eşyalarımızda siemens kullanıyoruz bu üründen de oldukça memnunuz. Soğutması gayet başarılı iç hacmi geniş ve kullanışlı. Tasarımı da çok güzel görünüyor. Kullandığım süre boyunca hiç bir şikayetim olmadı tavsiye ediyorum çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.09.2020
    "Memnun kaldık"

    Olumlu yönleri: Ürünün en iyi özelliği buzlanma veya karlanma yapmaması bu sayede manul bir şekilde buz çözmek zorunda kalmıyorsunuz. Fiyatına göre 329 litrelik iç hacme sahip olması da avantajlı özelliklerinden biri. Buzluk kısmının altta olması buzdolabına erişim için daha kolaylık oluyor. İç dizaynı çok başarılı ve çok şık. Memnun kaldığımız, severek kullandığımız bir ürün oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    "MEMNUN KALMADIM"

    Olumsuz yönleri: Bence kesinlikle bu tarz beyaz eşya adı altında geçen ürünleri alırken çok dikkat etmek gerekiyor çünkü bu ürünler genelde Ömürlük ürünler oluyor Ben mesela Siemens marka buzdolabına aldığım için o kadar pişmanım ki dış yüzeyine temizlerken yumuşak fiber bezler kullanmama ve deterjan kullanmama rağmen o kadar çok çizildi ki ve o kadar çok parmak izi ve leke tutuyor ki üst yüzeyinde Keşke bu buzdolabına almasaydım diyorum Ayrıca çalışırken çıkardığı gürültüden neredeyse gece uyanacak kadar rahatsız oluyorum 24 saat boyunca çalışan bir cihazın bu kadar gürültülü çalışması inanın o kadar rahatsız edecek ki gündüz çevreden gelen sesler bunun görüntüsüne bastırıyor ancak gece o kadar belirgin bir ses oluyor ki gerçekten Keşke almasaydım diye düşünüyorum Başka modelleri baksaydın keşke bunu almadan önce ya da daha iyi araştırma yapsaydım diye düşünüyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2020
    "SÜPER"

    Olumlu yönleri: Evde kullanmış olduğumuz buzdolabı bozulmuştu. Bu yüzden yeni bir buzdolabı almak istiyorduk. Bununla ilgili yaptığım araştırmalardan sonra alttan donduruculu Siemens marka bu buzdolabını buldum. Hemen sipariş etttim ve şu anda evimizde kullanmaya başladık. Gerçekten çok iyi bir kullanımı var. Herkese tavsiye ediyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    "."

    Olumsuz yönleri: Walla dolap küçük. Bu parayı buna verene kadar keşke biraz daha bütçe ayırıp daha büyüğünü alsaydık. O yüzden hiç memnun kalmadık. Tavsiye etmeyiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.04.2020
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Beyaz eşya alırken çok dikkatli olmak gerek annem yıllardır kullanıyor siemensten aldığı çama makinesini. O çok memnun kaldýðý için çeyizime beyaz eþya alýrken de siemens seçtik. Daha kullanmak nasip olmadý tabii ama dolabýn içi son derece geniþ. Ayný anda iki tane tencere rahat rahat sýðar bir rafa. Hatta ayarlayabilirseniz ayný raf üç tane tencere bile alýr. Satýcýdan son derece memnun kaldýk.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.11.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Buzdolabı gibi beyaz eşyaları alırken çok iyi karar vermek gerekiyor. Çamaşır, bulaşık makinesinin olumsuz çıkması tolere edilir de buzdolabı öyle değil. Markayı güvenilir buluyorum. Kurulum için gelen servisin kalitesinden bile belli oluyor. İlk andan itibaren bizde iyi bir duygu uyandırdı. Bir markayı kaliteli yapan sadece reklamları değildir. Tüm süreçlerinde aynı memnuniyeti hissettirmesi gerekli. Özelliklere gelecek olursak dolaptaki tüm bölüme eşit soğutma sağladığı için gıdaların kısa sürede bozulması önlenmiş oluyor. Buzlanma riski yok. Tek olumsuz tarafı eski tip dolaplara alıştığım için dondurucu bölgesi bana ters geliyor her seferinde elim yukarı gidiyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Sorunsuz, çiziksiz ulaştı elime. Gerçekten geniş, bayağı büyük bir dolap. Gayet sessiz bir buzdolabı. Eski buzdolabındaki malzemeleri içine taşıyınca yarısı boş kaldı:) Bence tek sorunu yüksek rafı sadece bir adet, ne kadar tencere varsa oraya koyuyorum. Parmak izi kalmıyor deniyor ama kalıyor açıkçası. Ama bunların yanında kesinlikle alınacak en güzel buzdolaplarından birisi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.09.2019
    "Kaliteli Ürün Kaliteli Satıcı"

    Olumlu yönleri: öncelikle herşeyiyle dört dörtlük ilgilenen Nermin Hanıma teşekkür ediyorum.Satın almadan ürün teslim edilene kadar ve sonrasında herşey profesyonelceydi.Yetkili servis dahi çok ilgiliydi. Gönülden Teşekkürler... :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Buzdolabım simens marka beyaz eşyamın tamamı siemens aslında. Hepsinden ayrı ayrı çok mutluyum. Bu buzdolabımda tam istediğim gibi alttan derindonduruculu. Biz çok kalabalık olmadığımız için aldığım ürünleri uzun süre tazeliğini koruyarak saklıyorlar. Ayrıca koku olmuyor. 329 litre olması belki kalabalık aileler içn küçük olabilir ama bizim için ideal. Bize yetiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 27.02.2018
    Güzel dolap

    evet güzel işimizi görecek gibi

  • NI1 aracılığıyla, 30.07.2017
    sıkıntı

    daha gelmesini bekliyorum

  • NI1 aracılığıyla, 20.06.2016
    Siemens kalitesi

    Buzdolabı çok güzel görünüm olarak fakat içi küçük 2 kişilik aileye uygun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens KG36NNL30N Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens KG36NNL30N Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat