Siemens KD58VVW30N Buzdolabı Yorumları

Siemens KD58VVW30N Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.07.2021
    elime ulasamadi daha

    Olumsuz yönleri: bayramdan sonra elinizde olacak denilse de hala bekliyoruz,kargoya bile verilmemiş

  • NI1 aracılığıyla, 11.06.2020
    berbat

    tavsiye etmem berbat

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.09.2017
    çok kaliteli ve sessiz

    Ürünü 1 aydır kullanıyorum Horoz lojistik elemanları sağolsun kata kadar hatta mutfağa kadar çıkardı sağolsun. başka marka buzdolabı vardı yanında dev gibi durdu eski buzdolabım sürekli çalışıyordu ve çok ses yapıyordu bunda hiç ses yok sevis hemen geldi kurdu. soğukluk ayarı eskisinde en sondaydı fakat içindeki suyu ılıştırmadan içiyordum ama bunda orta ayarda bile ılıştırmadan içemiyorum içi ve dondurucusu çok geniş elektrik tüketimi çok düşük daha ne olsun. No frostlar gibi arıza çıkaran birsürü teferruatı da yo bence hiç düşünmeden alın. İ

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2015
    ürün gayet iyi

    ürün gayet iyi. teşekkür ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2013
    kalite markasında saklı

    aynı model-özellik-boyut buzdolabının vestel ve boschtada ürünü vardı.tabi fiyatları farklıydı ama benim siemens seçme sebebim fiyatları değildi.nitekim iyikide bu modelde karar kılmışım.ürün geniş,içi çok kullanışlı.elektirik sarf. düşük ve en önemlisi çok sessiz.bosch buzdolabları gibi gece yarısı "takkk tukkk" buz kırma sesi yok.sade ve çok kullanışlı bir buzdolabı.herkeze gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens KD58VVW30N Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens KD58VVW30N Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat