Samsung RT46H5340WW Buzdolabı Yorumları

Samsung RT46H5340WW Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2017
    Hızlı gönderi,mutfağa teslim kargo

    Araştırmalarım sonucu kaliteli olduğuna karar verdim.Fiyatta çok uygun.Horoz Kargo teslimatı 10. Kata mutfağa kadar yaptı.Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2017
    Beş Yıldız

    Hizli kargo iyi alisveris

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2017
    Dört Yıldız

    Kısa süreli kullanım için kanaatim olumlu yönde, sorunsuz bir teslimat gerçekleşti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    uygun fiyat

    siparişim horoz lojistik tarafından 2 gün icersinde elime ulaştı.samsung servisi aradım ve aynı gün kurulumu yapıldı.Bozdolabı gayet geniş ve kullanışlı malzeme kalitesi gerçekten güzel.Dış taraftaki digital ekran basit olmuş.ilk gün çalıştırdım uzun süre sürekli çalıştı ses seviyesi çok değil.görsel olarak gayet şık.piyasadaki diğer ürünlerle kıyaslarsak fiyat olarak gayet uygun olduğunu söyleyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2017
    Dört Yıldız

    hizli kargo, hizli kurulum, samsung zaten kalite demek, tesekkurler hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.02.2017
    Tesekkurler hepsi burada

    Herseyi ile guzel bir urun hepsi burada ya tesekkurler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2017
    Beş Yıldız

    ürün 2 gün içinde elime ulaştı( eskişehir) horoz lojjistiğe ve elemanlarına teşekkür ediyorum,hepsi burada için söylenecek bir şey yok işlerinin tartışmasız en iyisi aynı ürünü başka bir siteden aldım iki gün sonra kargo firmasıyle sorun oldu siparişinizi gönderemiyoruz diye telefon ettiler.hepsi buradaya teşekkür ediyorum.bu arada eski dolabımında hakkını yimeyeyim başı A ile başlayan bir yerli markanın ürünüydü 1995 yılından beri yaklaşık 22 sene tık demeden çalıştı aldığım ürüne gelince çok şık ve sessiz çalışıyor ilk izlenimlerim olumlu fiyatıda gayet makul,bir üst modeli yani RT50 ile başlayan modelini alsaydım daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama yinede memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2017
    Beş Yıldız

    süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2017
    Buzdolabı şık ve kullanışlı..

    Buzdolabı kurulalı 5 saat oldu şuanda çok sessiz çalışıyor Horoz lojistik çok ilgiliydi zamaninda mutfağa kadar ürünü teslim etti samsung serviside telefonla aradıktan sonra aynı gün gelip kurulumu yaptı bu fiyata gayet şık ve geniş bir dolap umarım sorunsuz çalışmaya devam eder....

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2017
    ?? hiç düşünmeden alın

    Çok sessiz bir dolap ve oldukça kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2016
    Hızlı Teslimat Harika Ürün

    Ürünü yorumlara güvenerek aldım ve hiç pişman değilim. Ürünü alalı 20 gün oldu ve teslimat ile kurulum çok hızlı gerçekleşti. Dolap çok sessiz ve çok şık. Sebzeler yiyecekler uzun süre taze kalıyor. Sebzeliğin genişliği çok iyi. Dolabın hızlı dondurma özelliği mevcut. Bozulmasından endişe ettiğiniz ürünleri dondurucuya atarak bu özellikle hızlıca dondurabilirsiniz. Diğer ürünlerin yanı sıra 3 yıl garantisi var ve 10 yıl kompresör garantisi var. Düşünmeden alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2016
    teşekkürler

    mükemmel bir dolap.. çok iyi bir seçim

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2016
    Mukemmel

    22 saat icerisinde urun teslimi 48 saat icerisinde kurulum bende mukemmel hepsi burada ve samsunga tesekkurler gayet kullanisli ve bi okadarda şık bir buzdolabi

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2016
    hızlı

    Çarşamba akşamı 11 gibi siparişimi verdim 48 olmadan elime ulaştı daha önce bir çok kere alışveriş yaptım gönderi hızı konusunda hepsi burada güven veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2015
    MÜKEMMEL

    ürünü 1 ay once aldım. Dışardan derece değiştirilebilmesi çok iyi . Powercool özelliğiyle hızlı sogutmak ıstedıgınız urunlerı hızlıca sogutabılıyorsunuz. Ben bayıldım. Şık ve kullanışlı. Meyve sebzeler 2 hafta taze kalabiliyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.05.2015

    yeni evlenen arkadaşım aldı samsung'un bu model buzdolabını. çok memnunmuş performansından. çok güzel soğtuyor diyor, servis hizmetide iyiymiş, hemen gelip kurmuşlar ve ilgili bir personelinin olduğunu söyledi. iç haznesini gördüm, oldukça geniş, kullanışlı.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2015

    Dijital özeliğe sahip bu buzdolabını eşim uzun süre istiyordu ve sonunda aldık. bu buzdolabı özelikleri ile oldukça iyi bir buzdolabı. içi oldukça geniş olan bu buzdolabının en büyük sorunu elektriği fazla yakması oda olmasa süper.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.09.2014

    Yeni bir oturma grubu alma fikrimiz uzun zamandır vardı ancak beğendiğimiz bir model çıkmamıştı. Tam vazgeçiyorken 3a Mobilya Nika Koltuk Takımı ürünü ile karşılaştık ve çok beğendik. *****.yorumbudur***** sitesi üzerinden en uygun fiyatlı ürünü bulup aldık; çok da memnun kaldık.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung RT46H5340WW Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung RT46H5340WW Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat