Samsung RT32K5000WW-TR Buzdolabı Yorumları

Samsung RT32K5000WW-TR Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2017
    gayet guzel

    yer sıkıntımız olduğu için bu boyutu tercih ettik.gayet güzel, iç hacmi de beklentimizi karsiladi. dış dizayni da çok kibar.tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 30.09.2017
    samsung

    samsung kalitesindedir diye aldım.daha önce camaşır makinesinide aynı markadan almıştım,cok memnun kaldım,supurge makineside samsung telefonda :)kullandıkca görücez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2017
    Dört Yıldız

    Sorunsuz gözüküyor ve işini yapıyor, kapaklar degil ama kasanın dış malzemesi çok kaliteli görünüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2017
    Üç Yıldız

    ürünü yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Elektrikler kesildiğinde içi çok çabuk ısı kaybediyor. 1 hafta tatile gidip döndüğümde(ki tatil moduna almamıştım) içindeki ürünler küflendi meyve sebze dahil.Ürün horoz lojistik ile geldi teslim kurulum aşamasında hiçbir sıkıntı yaşamadım. horoz lojistikten genel olarak çok memnunuz zaten hiçbir alışverişimizde sıkıntı çıkarmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2016
    Twincooling?

    Urun iyi. Fiyatina gore kucuk denilebilir. Fazla sesli calismiyor. Iyi sogutuyor ve meyve sebzeleri uzin sure taze tutmayi basariyor. 1 tutam nane 1 hafta kadar bolmede taze kalabiliyor. Ancak urun denildigi gibi %100 2 sogutmali degil. Buzluk kismi buzdolabi/dondurucu olarak kullanilabilirken, sogutucu(alt) kismi sadece yuksek derecede sogutmaya ve tatil moduna aliniyor. Buzluk kisminda is bu tatil modu yerine yani en dusuk sogutma derecesi yerine Sogutucu modunu koymuslar. Derin dondurucu olarak alir kullanirim diyenler sogutucu kismini kullanamayacaklardir. Ayrica buzluk kismini kullanmayanlar da bu kismi kapatamayacaklardir. Sadece sogutucu moduna alabileceklerdir. Kurulum ve servis acisindan sorunlu degil. Horoz Lojistik kapiya kadar cikartip birakiyor. Sonra siz kuruyorsunuz. Ya da servisi cagirip kurabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2016
    kalite

    samsung neyi iyi yapıyor biliyormusunuz her segment ürününe değer veriyor buda kaliteyi ortaya çıkarıyor bu fiyata daha büyüğü olabilir ama daha iyisi asla mükemmel bir cihaz teşekkürler samsung

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung RT32K5000WW-TR Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung RT32K5000WW-TR Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat