Beko BK 7121 Y A 123 Lt Büro TipiBuzdolabı Yorumları

Beko BK 7121 Y A 123 Lt Büro TipiBuzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 04.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    bu fiyat ne kimi kandırıyosunuz??? 1500e yaz fiyatından almıştım. Kimse bu parayı vermesin

  • Trendyol aracılığıyla, 02.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok beğendim.her eve lazım...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Bütün alışverişimi gitti gidiyor sitesinden yaptığım için hemen oradan siparişi verip ürünü aldım. Her zaman ki gibi sağlam bir şekilde paketlenerek getirildi. Mini bar şeklinde olan dondurucunun iç haznesi geniş olduğundan saklamayı planladığım yiyeceklerimi rahat bir şekilde yerleştirdim. A+ enerji sınıfına sahip olmasından dolayı enerji tasarrufunuza da yardımcı oluyor. Dondurucuyu almanızı tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnun kaldım taşıyıcı firma evin içine kadar taşıdı, özenli bir paketleme ve taşıma ile teslim aldım,ürün de çok güzel, teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.05.2021
    kullanimdan kalkmis urun

    Olumlu yönleri: urun oteller icin uretilmis ve daha sonra uretimden kalkmis. sifir ses ile calisiyor dolapla ayni odada uyuyacaksaniz ideal. sogutmasi yeterli Olumsuz yönleri: urunle ilgili kotu bir alisveris deneyimi yasadim. urun daha once defalarca acilip kapatilmis icindeki kopuk koruyucular parca parca olarak teslim edilmis. herhangi bir hasar olmamasina ragmen denenip iade edilmis bir urun yollandi. aciklamalarda A+ yaziyor gelen kutuda ve tum dokumanlarda D sinifi yaziyor. goruntulerde ve bilgilerde buzlugu var gorunuyor. buzlugu yok. yine icinden cikan kitapciga gore ic hacmi belirtilenden daha dusuk. bunlari uzun uzun anlattim satici iadeye ikna oldu. ama bayram kisitlamasina denk geldigi icin gunlerce evden cikip kargoya veremedim. bu surede esim karton kutu cok kirli oldugu icin kapiya birakmis kapici da alip atmis. urun elimde kaldi. hayirli olsun

  • NI1 aracılığıyla, 09.05.2020
    Rezalet

    Henuz bize ulasmadi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.10.2019
    "Çok İyi "

    Olumlu yönleri: Ofis mutfağı için para toplanarak almıştık bu markayı ve çok beğenmiştim bende bu dolaptan almamın uygun olduğu düşündüm hem enerji tasarruflu hemde geniş hacmi ile baya kullanışlı hızlı kargo ile 2 gün içinde elime ulaştı servisi çağırdım kurdular hızlı ve güvenilir adres

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2019
    "süper ürün. beklentimi karşıladı"

    Olumlu yönleri: Ciddi anlamda başarılı bir buzdolabı içerisindeki dondurucu biraz küçük olsada gayet yeterli apartlarda ve öğrenci evlerinde gayet kullanmaya değer bir buzdolabı. Fazla yer kaplamıyor. Hızlı şekilde teslimatı sağlanıyor. Fazla elektrik tüketmiyor. Aynı zamanda da aldığı parayı dibine kadar hak eden bir buzdolabı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Babamın evin altında bir emlak bürosu var. Babamın bürosuna aldık bu buzdolaptan gayet kullanışlı. Oldukça da iyi soğutuyor. En ve bu tarz kullanımlar şiçin de gayet uygun. Yeterli. Fiyat olarak da gayet başarılı. Eğer ihtiyacınız varsa ben kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: "patronum benden ofis için bir mini buzdolabı araştırmamaı istedi öyle çok fazla büyük olmayacak ama kahvalıtlık su soğpuk içcekleri koymak için gibi özellkler saydu eee bir kadın elinin değmmesi elbette öncemli ve bende arşatırırken hem fiyatı konusunda patornu öfkelenmdirmeyeck olsun hjemde istediği büütn malzmeleri koyacak bir bir dolap buldum patron çok akıllı bu yaz sıcaklarında nasıl kurtulur iyi biliyor"

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.07.2019
    "bence olumlu"

    Olumlu yönleri: Diğer markalara göre daha şık ve güzel hiç düşünmeden alabilirsiniz bekonun ürünleri ortalama 10 15 yıl kullanırsınız

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.07.2019
    "En iyisi "

    Olumlu yönleri: Daha küçük hacimlerin kullanışsız olduğunu düşünüyorum. Tezgah altı kullanım için ideal.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.03.2019

    Olumsuz yönleri: FATURASI ELİME ULAŞMADI

  • NI1 aracılığıyla, 15.02.2017
    Ürün değerlendirmesi beklentinize bağlı

    Ürün kaliteli. İyi ambalajlanmış ve hasarsız olarak tarafıma teslim edildi. Ancak, çok büyük bir kapasite beklemeyin. Küçük bir ürün. Zaten aldığınızda bunu da bilerek alıyorsunuz.

  • NI1 aracılığıyla, 05.05.2016
    Düşünmeyin alın derim.

    Arçelik, Altus ve Beko'nun benzer ürününün dış görünümleri aynıydı, ben Beko'yu tercih ettim. Ürün gayet şık, küçük ve orta büyüklükte ofisler için kullanışlı ve yeterli. Fiyatı da makul. Başka buzdolabı aramaya, site site gezmeye hiç gerek yok, çekinmeden alınır.

  • NI1 aracılığıyla, 26.04.2016
    kullanisli

    kesinlikle guzel ve kullanisli bir urun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BK 7121 Y A 123 Lt Büro TipiBuzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BK 7121 Y A 123 Lt Büro TipiBuzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat