Profilo BD3076W3AN A++ 578 Lt Kombi Tipi Buzdolabı Yorumları

Profilo BD3076W3AN A++ 578 Lt Kombi Tipi Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(103 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    ürün 8 günde elime ulaştı ilk 2 saat boş çalıştı ve ürünün çalışma sesini duymak için kulaginizi dolaba yaslamaniz gerekiyo o kadar sessiz sogutmasi ve ic hacmi gayet yeterli alacak arkadaşlar düşünmeden alabilirler

  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet ideal ve kullanışlı

    Beş kişilik aileyiz oldukça yeterli oldu elektrik tüketimi soğutması ic hacmi ve teknolojisi kesinlikle tatminkar ...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bayiden aldım ürünü fiyatı emsallerine göre çok uygun diğer markalara adı için paranıza yazık etmeyin alın kullanın

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Profilo tavsiye ederim çok güzel geniş ve sessiz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Raf eksik

    Resimdeki kadar raf çıkmadı içinden. Bir tane eksik çıkıyor ve canımı sıktı gerçekten de. Göndericim yardımcı olmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    super

    dolap on numara beş yıldız mükemmel...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Profilo buzdolabi

    ürün bir haftada Mersinden Balıkesir Edremit'e ulaştı. Horoz kargo evin içine kadar kargoyu getirdi. Ama buzdolabı kapalı kutu olarak daha büyük olduğu için apartman ve ev kapısınin büyük olması gerekiyor. Bizde sorun olmadı. ona dikkat edin. ürün faturası geldi. Kurulumdan sonra buzdolabı hakkında yorum yapabilrim. ama satıcı firma iletişimi iyi ve dürüst satıcı. Güvenerek alabilirsiniz. Mağazada 700tl daha pahalı almaya gerek yok.

  • NI1 aracılığıyla, 07.10.2021
    ürün

    güzel fakat erken psslanma yapıyo

  • Trendyol aracılığıyla, 02.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gerçekten güzel ve kullanışlı ama hasarlı geldi sol tarafında göcük vardı trendyoldan alışveriş fişini alamadığım için tüketici haklarını gidip şikayetçi olamadım ürünü tavsiye ediyorum ama mağaza ve kargo şirketini tavsiye etmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.03.2021
    Fırsat

    Olumlu yönleri: Hala ilk gün ki gibi çalışıyor. ilgili satıcıydı. teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnun kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.06.2020
    Gayet memnun edici bir ürün

    Olumlu yönleri: Uzun süre araştırarak aldığım buzdolabı olur kendisi. Almadan önce bi çok bayiden ve mağazalardan ücret araştırması yaparak bu satıcıdan aldım. Bayilerde bu ürünün fiyatı küçümsenmeyecek kadar pahalıya satılıyor ve eğer taksit yaparsan banka komisyonu uygulanıyor ve komisyonla birlikte baya baya fark oluşuyor. Dolaptan çok memnunum istanbul içi olduğu için 1 gün içerisinde evime teslimatı gerçekleşti ayrıca bu süreçte yetkili kişi arayarak detaylı bilgi verdi gayet memnun edici bir süreç yaşattılar o yüzden ayrıca teşekkür ederim. Yetkili kişi ürün evimize ulaştıktan sonra servis randevusunu oluşturmuş ve aynı gün kurulumu sağlandı. Dolap gayet geniş ve soğutması tazelik konusunda çok memnun edici almayı düşünen varsa eğer tereddüt etmeden şiddetle tavsiye ederim. Alana şimdiden hayırlı olsun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.05.2020
    iyi

    Olumlu yönleri: Evlendiğimden bu yana buzdolabımı hiç değiştirmedim. Profilo gerçekten ömürlük kullanılacak bir marka. Soğutması çok iyi çok memnunum. Fiyatlar tabi ki uçmuş durumda. Ama kaliteli uzun ömürlü bişy alacm diyorsanz profiloyu tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.05.2020

    Ben böyle bir teknoloji görmedim gözü kapalı alabilirsin.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.02.2020
    "TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL"

    Olumlu yönleri: Bu ürünü ilk çıktığında kendi evime almıştım çok memnun kaldım yaklaşık iki buçuk senedir kullanmaktayım şimdide yeni evlenen çifte kendi tercihleri doğrultusunda hediye olarak aldım . Çok memnun kalacaklarından eminim yeri olanlar için bu modelin bir büyük ebadıda alınabilir beş kişilik bir ailenin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecek bi ürün kesinlikle tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 11.02.2020
    Harika

    Evet. yeni aldım 4 gün oldu kullanıyorum gayet iyi ve hoş eğer böyleyse ilerde sorun çıkartmazsa harika..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.01.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: ürüne bayıldım geniş ve çok şık tam istediğim gibi ayrıca hem gönderen satıcı hem de profilo yetkili servisi çok ilgiliydiler. çok memnun kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.01.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Profilo BD3076W3AN A++ 578Lt

    Olumlu yönleri: Buzdolabı şık ve güzel,iç hacmi geniş yeterli dijital ekran çok fonksiyonlu ayar yapılabiliyor ve kullanılmadığında uyku moduna geçiyor.malzeme kalitesi güzel raflar cam ve dayanıklı duruyor plastik malzeme kalitesi ise yeterli,çalışırken rahatsız etmiyor sessiz çalışıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    .

    Olumlu yönleri: alttan donduruculu olan dolaplara güzel bir örnek bu dolap bence biz epey zamandır evde kullanıyoruz. Hızlı donduruyor ve hızlı soğutuyor. Fiyatının üzerinde performansı var. A++ enerji sınıfı çok kullanışlı bir ürün tavsiye ederim arkadaşlar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.12.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: ürün çok başarılı, hızlı teslimat

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo BD3076W3AN A++ 578 Lt Kombi Tipi Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo BD3076W3AN A++ 578 Lt Kombi Tipi Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat