Profilo BD 2043 W2VV A++ 364 Lt Çift Kapılı Buzdolabı Yorumları

Profilo BD 2043 W2VV A++ 364 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Güzel bir buz dolabı bir iki kişi ye yetiyor. Sorun yok ama buz dolabının kapasitesi 4 kişi ve üzeri aileler için uygun değil. Özellikle yazın bir karpuz ya da kavun koymaya kalktığınızda yer sıkıntıları oluşabilir. Ama dolapta sürekli yemeğiniz ufak tefek stoğunuz yoksa ona da yeter. Ama sürekli stoklu bol pazar alışverişli bir ev iseniz zaman zaman yer sıkıntısı yaşayabilirsiniz maalesef. İşlevsel olarak ürünün bir sıkıntısı yok aslında baktığınızda. No frost olmadığından buzluğunda karlanma yapıyor tabii ki.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: bu buzdolabını iş yerime aldım ve gayet de memnunum 7/24 çalışıyor elektrik yakıtı çok az ürünümü kargoya verdiklerinde söylenen zamandan daha önce geldi ve hiçbir şekilde zarar göremişti gayet memnun kaldım bu üründen

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    kullanıslı degıl

    Olumsuz yönleri: çok kaliteli olmadığını düşünüyorum no frost değil low frost. Gelişmiş teknolojili bir özellik yok bilindik sıradan bir buzdolabı. A+ sınıfı enerjili. Soğutucu hacmi 274, dondurucu hacmi 86 lt çok geniş değil bilginize.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Yazlıkta kullandığımız buzdolabı Profilo BD2043W2VV bu markadan tercih ettik. Kullanıyoruz gayet de memnunuz. Yazlık için ideal. Kalabalık ailelere yetmeyebilir ama yazlık için bir iki kişilik aileler için ideal. Tavsiye edebileceğim bir dolap.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2019
    Güzel dolap. Sorunsuz sağlam

    3,5 yıldır kullanıyoruz. 1-2 kişi ye yetiyor. Sorun yok. Dolabın kapasitesi 4 kişi ve üzeri aileler için uygun değil. Özellikle yazın 1 karpuz 1 kavun koymaya kalktığınızda yer sıkıntıları oluşabilir. Ama dolapta sürekli yemeğiniz ufak tefek stoğunuz yoksa ona da yeter. Ama sürekli stoklu bol pazar alışverişli bir ev iseniz zaman zaman yer sıkıntısı yaşayabilirsiniz. İşlevsel olarak ürünün bir sıkıntısı yok. No frost olmadığından buzluğunda karlanma yapıyor. Özellikle antalya gibi nemli iklimlerde yazın bu hızlı oluyor kapağı ne kadar uzun açık kalırsa o kadar çabuk karlanıyor. Yılda 1 -2 defa buz çözdürmek gerekir.

  • NI1 aracılığıyla, 30.12.2015
    AAAAAAAAAAAAAAAA VVVVVVVVVV

    AAAAAAAAAAAAAAAA VVVVVVVVVV

  • NI1 aracılığıyla, 21.04.2015
    Başarılı bir ürün.

    İhtiyaçları fazlasıyla karşılayan bir ürün. elektrik tüketimi de ekonomik,sessiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2015
    Süper

    Kargo biraz geç geldi ancak ürün bu fiyat çok iyi tşk ler servis çok hızlı sessiz Çalıyor olması çok başarılı

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2014
    bdolabı

    Bekar evi için aldım, beklentimi karşılıyor da, kaliteli bir ürün. Low frost'lar no frostlara göre meyve-sebzeyi kurutmuyor diye tercih ettim.

  • NI1 aracılığıyla, 04.05.2014
    İYİ FİYAT

    hızlı teslimat iyi fiyat

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo BD 2043 W2VV A++ 364 Lt Çift Kapılı Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo BD 2043 W2VV A++ 364 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat