Profilo BD2056B2NN Buzdolabı Yorumları

Profilo BD2056B2NN Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.05.2015

    kısa bir süre önce buzdolabımız bozuldu. hemen iyi bir buzdolabı arayışına girdik. doğal olarak iyisi olsun istedik. sonuçta herzaman alınmıyor. tercihimizi profilo bd2056 2 nn olarak yaptık. kış için buzluk bölmesi benim için çok önemliydi. 98 lt hacmi var. kaliteli bir ürün olduğunu düşünüyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.02.2015

    Yeni bir buzdolabı alacağım. Profilo'nun bu buzdolabı dikkatimi çekti. Özellikleri falan da hoşuma gitti. kaliteli bir ürün. Benim için buzdolabı evin en önemli beyaz eşyalarından. Uzun süre kullanabilmek istiyorum.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 15.09.2013
    BD2056B2NN

    İSTANBUL BİLİŞİMDEN SİPARİŞİNİ VERDİĞİM BU ÜRÜN FİYATINA GÖRE GAYET İYİ. NO FRONS ÖZELLİĞİ İLE BUZLANMAYI ÖNLEYEN Bİ YAPIYA SAHİP. ÇOCUK KİLİDİ VE KIRILMAZ CAM RAFLARI İLE GÜVENLİ. KAPILARI DA GAYET GÖSTERİŞLİ Bİ DOLAP. TAVSİYE EDERİM TEŞEKKÜRLER .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo BD2056B2NN Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo BD2056B2NN Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat