Altus ALK 470 E Buzdolabı Yorumları

Altus ALK 470 E Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2016
    ....

    gayet güzel özellikle dondurucu bölmesi çok büyük ve istediğim gibi hepsiburada ya Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2013
    BEN KENDIME ALMADIM KAYIN VALIDEME ALDIM

    BANA SOYLENEN TEK KELIMEYLE COK IYI BIR URUN OKADAR IYI SEYLER SOYLEDILERKI BANADA LAZIM OLURSA ARTIK HIC TEREDDUT ETMEM DAHA ONCEDEN ALDIGIN 3 URUN DAHA VARDI ORNEGIN BULASIK VE CAMASIR MAKINALARI ONLARIDA COK BEGENDILER TEK SORUN 6 TAKSITIN USTUNDEKI TAKSITLER KARGO PARASI ODENMESI TESEKKURLER HEPSI BURADA BUYUK BIR SIRET INTER SITELERINDE GORDUGUM EN IYI VE EN GUVENILIR SITE SAHSEN BENIM GUVENIM ARTIK TAM BUNDAN SONRADA HIC TEREDDUT ETMEM ALIS VERIS YAPARKEN.....HEERKESE TAYSIYE EDERIM

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2013
    memnunum

    Gayet güzel kullanışlı, alt bölüm hacmi geniş iyi bir buzdolabı.Kargonun kata kadar çıkarılması dışında bir sorunla karşılaşmadım. Fiyatıda uygun.Tüketicilere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2013
    ALINABİLİR BUZDOLABI

    FİYATINA GÖRE ÇOK UYGUN ÜRÜN ARÇELİK SERVİS GARNTİSİ ALTINDA OLMASI AYRICALIK ALMAK GEREK AYRICADA HEPSİBURADADAN PUAN ALINCA DAHADA UCUZA GELİYOR

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2012
    gayet güzel memnunum

    ürünü alalı 1 hafta oldu gayet güzel ben memnun kaldım. kapısını kapattıktan sonra bir ses geliyor herhalde normaldir diye düşünüyorum.onun dışında üründen memnunum. nornal bölmesinin üste olması çok güzel ve kullanışlı. ben şahsen tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Altus ALK 470 E Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Altus ALK 470 E Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat