Altus AL 376 E Buzdolabı Yorumları

Altus AL 376 E Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2016
    Çok Memnunum

    ürünü burdan almıştım 5 yıl oldu hala sorunsuz kullanıyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.05.2015

    geçen yaz ailem çeyiz hediyesi olarak aldı bana.çok güzel çok memnun kaldım.içi çok geniş buzluğu soğutması rafları filan gayet güzel sıkıntısız. yeni alacaklara tavsiye ederim. bu siteden 1 ay önce de alışveriş yaptım sıkıntısız teslim ediyolar.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.02.2015

    Bu ürünü yaklaşık olarak bir hafta önce satın aldım. Ürün kalmadığı için elime haftaya ulaşacak. Ürün elime ulaşmadan aklıma bazı sorular takıldı eski buzdolabımın arka tarafı sürekli buz tutuyordu acaba bunda da öyle bir sorun olur mu?

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2013
    bu fiyata daha iyisi olamazdı.

    dolap çok geniş ve kullanışlı . fiyat ve özellik olarak bundan daha iyisi yok. garanti ve servis problemi de yok daha ne olsun ki. diğer markalara boş yere para bayılmaya ne gerek var aynı özellikler için. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2013
    dev dolap

    urun bana göre sınıfının 1 numarası 620lt buyuk boy herkese tavsiye edrim farklı bir marka olsaydı fiyatının 3 katına alınırdı inanki sudan bedeva bir dolap ustelik arçelik garantisiyle

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2011
    tek eksiği enerji tüketimi

    ürün oldukça iyi görünüyor.geniş 1 iç hacmi var. bence eksi yanı enerji sarfiyatı.bu önemsizse sizin için alınmaya deger.3 yıl garantili olması da iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2009
    Fiyatı küçük kendi büyük

    ürün elime 1 hafta önce ulaştı, çok memnun kaldım. arçelik garantisi altında ve arçeliğin birebir aynı modeliyle karşılaştırdım. bazı ayrıntılar dışında hiç fark yok ancak fiatı yarı yarıya daha ucuz kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Altus AL 376 E Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Altus AL 376 E Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat