LG GR-B802HLPM Buzdolabı Yorumları

LG GR-B802HLPM Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.02.2021

    Markaları gerek internetten gerekse bizzat gidip yerinde görerek,bu tür ürünleri satan büyük marketlerde bakıp araştırarak ve en sonunda Almakta karar kıldığım bir ürün.. Kullanmaya başlayında ne kadar doğru bir seçim yapmış olduğumu gördüm..Ürün çok güzel,çok sessiz,içinin genişliği ve rahatlığı çok güzel,su sebilinin dizaynı ve soğutması rahatlığı muhteşem.görsel olarak mutfağımada çok yakıştı..Çok çok çook çook güzel bir ürün üretmiş LG..bizlere Böyle Güzel Ürünü sunduğunuz için,ürettiğiniz için mühendislerinize ve sizlere sonsuz Teşekkürlerimi sunuyorum.Hep böyle bozmadan başarılarınızın devamını diliyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.04.2020

    Komik ama gerçek. Buzdolabının evde motorsiklet çalışıyormuş gibi gürültülü çalışmasına ne servis getirtebildik, (Servis: "hiç boşuna gelip paranızı almayalım, gütültünün çözümü yok" dedi. Dolayısıyla, ne de çözüm bulabildik. LG havalı ticari marka isminin arkasına saklanıp, kalitesizliğin ve çözümsüzlüğün adresidir. Türkiye'de daha da rahatlar herhalde. Bu tür firmaları denetleyen, hesap soran da yok. Buzdolaplarında ergonomi sıfır. Kapağı 180 derece açmazsanız, sebzelik raflarını çekemezsiniz. Alt kapağı kapattığınızda üst kapak açılır. Beş yıldızlı övgülere kanmayın. Pişman olursunuz.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.11.2019

    Arkadaşlar bu buzdolabını almayı düşünüyorum ama su sebili kısmı aklımı bulandırıyor oraya koyduğumuz su buzdolabindaki kokuyu çekiyor mu yoksa kokosuz buz gibi bir su mu elde ediyoruz kullanan arkadaşlar lütfen cvp verirmisiniz

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.09.2019

    Çok araştırıp aldık. Harika bir buzdolabı. Sessiz çalışıyor. Su sebil bölümü ayrıca kullanışlı. İç genişliği, duruşu, malzemeleri saklaması çok iyi. Tercih etmek isteyenlere tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2017
    çok çok iyi

    5 aydır kullanıyoruz. Mutfak ve buzdolabı yeri küçük değilse kesinlikle öneririm. Gerçekten çok sessiz. Elektrik tüketimi oldukça az. Su pınarını sevdik, kullanışlı. Çok geniş iç hacmi var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2017
    Su pınarı mantığı güzel.Sessiz ve verimli bir ürün.

    Ürünü yaklaşık 4 aydır kullanıyorum.Çalışma sesi çok az.Ancak dikkat ettiğinizde duyabilirsiniz.Su pınarı mantığı çok güzel.Normalde kapının iç kısmındaki yumurtalık rafına komple su haznesi koymuşlar.Litre olarak ölçmedim ama 5 orta boy sürahi kadar su alıyor.Böylelikle ekstra bir su sebili ihtiyacından kurtardı bizi.Hızlıca soğutuyor suyu.Ayrıca eski dolabımla kıyasladığımda belirgin bir şekilde yiyecekleri saklama ömrünü uzatıyor.Dolabın boyutları biraz büyük,geniş bir yapısı var.Almadan önce ebatlarını muhakkak ölçmeniz lazım.Dondurucu kısmıda başarılı.sürekli soğuk buhar döndürüyor içeride.Buzlanmada yapmıyor böylelikle.Güvenerek tavsiye edebileceğim ürünlerden.Seçenekleriniz arasına alın derim.Tşk.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    Salon-mutfak ortak mekanlar için idel bir buzdolabı

    2 günde teslim edildi ertesi gün lg firması kurulumunu yaptı buzdolabı gayet sesiz çalışıyor ,salon-mutfak ortak mekanlar için idel bir buzdolabı ,kulanışlı, hepsiburada.com teşekurler....

  • NI1 aracılığıyla, 09.08.2017

    uzun araştırmalar sonunda aldım kurulumu yapıldıktan sonra yorum yapmak istedim. gercekten super urun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2017
    Teşekkürler

    Alalı yaklaşık 1 yıl oluyor çok güzel sessiz ve fatura eskiden 100 gelirken şimdi en fazla 60 geliyor 45 bile geldiği oldu

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2017
    Verdiğim para helal olsun

    Dolabı alalı 1.5 yıl oldu. Bedelini kuruşuna kadar hak ediyor. Ses kesinlikle yok.Çoğu zaman kulağımı dayayıp çalışıp çalışmadığını kontrol ediyorum. Gerçek A++ sanırım bu.İnannın önceki dolabım ariston idi.Meğer elelktrik dağıtım firmasına çalışmışım yıllardır.Bariz faturamda %25-30 düşüş oldu. Teşekkürler LG.

  • NI1 aracılığıyla, 24.06.2017
    muhteşem

    dizayn olarak muhteşem ve aşırı güzel..

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2017
    Çok klas, kullanışlı ve çok sessiz.

    Henüz alalı daha 1 hafta oldu ama şimdilik en iyi seçimi yaptığımızı düşündürttü. Muhteşem sessiz çalışan güçlü bir kompresöre sahip. Buzdolabının içi çok kaliteli bir izlenim yarattığı gibi oldukça da kullanışlı. 10 yıl motor garantisi verecek kadar kendilerine güvendiklerine göre ve sıkıntı yaşamıyacağımızı ümid ederek buzdolabından olağanüstü memnunuz şu 1 haftalık süreç sonunda

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2017
    Çok güzel

    Daha yeni kullanmaya başladım ama çok güzel bir ürün umarım sorunsuz kullanırız. Hepsiburada ya çok teşekkür ediyorum zamanında ve sorunsuz teslimat için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2017
    Başarılı bir dolap,beğendim,öneririm

    bir iki haftadır kullanıyoruz,gayet memnunuz. boyutuna göre sessiz bir buzdolabı,dizaynı ve kullanımı gayet hoş,kaliteli bir duruşu var.su pınarı olayı hoşuma gitti.kapı yönü değişmiyor,kapılar sağa doğru açılıyor,resimde göründüğü gibi yani.bir tek bu nedenden bir yıldız kırptım,(bu ebatta ki dolaplarda kapı yönü pek değişmiyor aslında),kapı yönü değişebilse mutfağımıza tam olacaktı,onun dışında gayet memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2017
    Beş Yıldız

    hızlı gönderi için teşekkürler ürün gayet güzel ve şık

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2016
    Ürün hasarlı geldi.

    Dolabın sol tarafı çökük geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2016
    mükemmel..

    merhaba, ürün beklediğiminde üstünde ,mükemmel bir buzdolabı..geniş aileler için ideal ölçülere sahip. kargo hızlı ve güleryüzlü..teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2016
    harika

    almak isteyip de tereddüt edenlere sesleniyorum kesinlikle tavsiye ederim harika bir buzdolabı ses yok çok sessiz elektrik tüketimi benim bundan önce sharp vardı ondan az harcıyor içi fevkalade geniş iki kişilik aile için bence biraz büyük gönül rahatlığı ile alabilirsiniz

  • NI1 aracılığıyla, 14.08.2015
    Ürün iyi, firma ciddiyetsiz!

    ürün iyi çalışıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 11.12.2014
    Harika bir buzdolabı !

    Teşekkürler LG. Çok memnun kaldım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG GR-B802HLPM Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG GR-B802HLPM Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat