LG GC-M502HLHM A++ 454 Lt Çift Kapılı Buzdolabı İnox Yorumları

LG GC-M502HLHM A++ 454 Lt Çift Kapılı Buzdolabı İnox yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 15.11.2017
    Kaliteli

    Uygun fiyat ve güzel kalite hızlı da elime ulaştı teşekkürler mediamarkt

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2017
    Gayet Kullanışlı

    Kapağında ezilme olduğuna dair yapılan yorum korkutmuştu ama, çok abartılı bir yorum olmuş.Basit darbeler ile ezilmiyor.Diğer buzdolaplarından farklı olduğunu sanmıyorum. Hacim olarak biraz küçük ama çekirdek aileler için ideal. Boyu biraz kısa, buzdolabını koyduğunuz yere göre kısa kalabilir bu da görüntüyü biraz bozabilir. 2 aydır bir olumsuz yanını görmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2017
    Beş Yıldız

    teslimat sorunsuz Horoz lojistiğe tşk.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2017
    Dört Yıldız

    Buzdolabı çok iyi memnunum şu anda

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2017
    Çok iyi soğutucu

    Soğutması çok iyi... Çok hızlı donduruyor, içi çok geniş ve aksesuarları diğer rakiplerine göre fazla. Çok iyi bir ürün. Kapak sacı çok yumuşak, kolay çöküyor. Tek dezavantajı enerjiyi kesmeden kapatamıyorsunuz. Diğer buzdolaplarında bir düğmeden buzdolabı kapatılırken, bu buzdolabında mecburen prizden kapatıp açıyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2016
    Gayet Başarılı

    Evim 2. katta asansör çalışıyor diye mi bilmem mutfağıma kadar taşıdılar. Sonra servis geldi kurulumu gerçekleştirdi. Büyük avm mağazalarında fiyat 150-200TL daha fazlaydı. Kargo ücretide ürünün ağırlığını düşününce çok olmadığı kanaatindeyim. Gri dokusu gerçekten iyi. Memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2016
    Yaklaşmayın

    Ürünü aldım ön yüzeyine el değmeye korkuyorum hiç dokumadığım halde kapısında ezilmeler oluştu o kadar yumuşak bir malzeme kullanılmışki tam bir rezalet kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2016
    Gayet Başarılı

    Çok kisa bir surede urun geldi... Yetkili serviste aradiktan bi kac saat sonra geldi ürünü kurdu... Şu ana kadar ki performansi gayet iyi gözüküyor.. Enerji tüketimi de düşük gözüküyor...

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2016
    Mükemmel

    Cumayı cumartesiye bağlayan gece sipariş verdim pazartesi sabah mutfaktaki yerine kadar geldi. Ertesi gün LG teknik servis kurulumunu yaptı. Kullanmaya başlayalı 1 haftayı geçti sanırım. Harikulade bir ürün. Gözünüz kapalı satın alıp gözünüz arkada kalmadan kullanabilirsiniz. Teşekkürler LG. Teşekkürler HB ailesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2016
    piyasa harikası

    piyasada baya gezip dolaştım ama hepsiburadadan daha uygun bi yer bulamadım egerki ürünüm saglam teslim edilip kurulumu yapıldıgında yine yazıcam teşekkürler hepsi burada ailesi :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG GC-M502HLHM A++ 454 Lt Çift Kapılı Buzdolabı İnox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG GC-M502HLHM A++ 454 Lt Çift Kapılı Buzdolabı İnox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat