LG GC-M502HQHM Buzdolabı Yorumları

LG GC-M502HQHM Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2018
    Gayet genis ve Kaliteli bir dolap

    Baska marka modellere göre çok şık zarif bir göruntusu var.iç dizaynida cok genis ve ferah.Yan ve üst taraf deri desenli sert plastik ile kapli.Biz memnun kaldik.E faturam e posta adresime ilk 5 gun yollanmadi.İstedim de oyle alabildim.Tek Buzdolanin tavanindaki metal ,ters yatirilmis firin tepsisi gibi olan metali sevmedim.Onun disinda Buzdolabinin her tarafi kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2017
    tavsiye ederim

    Çok sessiz herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2017
    Güvenilir satici ve fiyat, kalite paritesi uygun bir buzdolabi

    Satici ürünü en kisa zamanda kargoya verdi ve istegim üzerine faturasini ayni gün mailledi. Bu saticidan her zaman ürün alinir. Fiyat kalite dengesi iyi bir ürün. Diger buzdolaplarinda oldugu gibi elektrik tüketimi üzerinde yazanin üzerinde, ada yaklasik 30kW tüketiyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    Fiyat kalite dengesi oldukça başarılı. Eski külüstür buzdolabım sürekli az soğuttuğu için dolabın yeterince soğuk olmadığını söylemek üzere öterdi, geceleri en az 3 kere kalkıp sustururdum. Bu dolabın soğutması o kadar iyi ki öyle bir sesi duymadan uyumanın nasıl bir şey olduğunu unutmuşum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    büyük kapasiteli güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2017
    Beş Yıldız

    Kaliteli ürün, fiyatı makul. Teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2017
    süper buzdolabı

    süper çok memnun kaldık. teslimat süper. internet alışverişi güvenli değil diyenler hepsi burada.com a gelsin içleri rahat olsun.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2017

    Belirli teknoloji marketlerinde fark görülüyor,Cimri ile kargoyu da bedavaya getirdik.Buzdolabı için en önemli özellik olan soğutucu hacmine dikkat edin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2017
    Beş Yıldız

    Fiyat kalite dengesi oldukca basarili ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2017
    Beş Yıldız

    Mükemmel

  • Media Markt aracılığıyla, 04.03.2016
    lg

    buzdolabı lg den sorulur bosch markası bile bazı model buzdolaplarını lg den alıyor mediamarkete teşekkürler

  • Media Markt aracılığıyla, 29.12.2015
    Inverter teknolojisine sahip cok kaliteli bir urun

    Avantajlar : Inverter teknolojisi,Vakumlu meyve/sebze bolumu,LG ve MediaMarkt kalitesi,Sessiz calisma,Cikartilabilir buzmatik
    Dezavantajlar : Raf miktarinin biraz az olmasi
    Inverter teknolojisine sahip cok kaliteli bir buzdolabi. LG ve MediaMarkt kalitesi de eklenince kesinlikle almanizi oneririm.Buzdolabinda Inverter teknolojisi meyve/sebze gibi gidalarin cok daha taze kalmasini saglar, cunku klasik buzdolaplari gibi cok soguk hava uflemeyip araliklarla durmak yerine degisken soguklukta hava ufler, bu da gidalarin sicakliginin cok fazla degismesini engeller. Ayrica sebze bolumunun vakumlu olmasi da cok guzel bir ozellik, havayi vakumlayip alarak bozulmayi oldukca geciktiriyor.Calisirken de sesi degisken oluyor (Inverter teknolojisi o anki sicakliga gore farkli hizlarda calismayi sagliyor), yuksek hizla calistigi zaman sesi cok farkedilmiyor, dusuk hizlarda hic anlasilmiyor. Tek eksi tarafi raf miktarinin biraz az olmasi fakat diger artilarinin yaninda kesinlikle gozardi edilebilir, diger marka ve modellerde de raf sayisi en fazla 1 raf degisebilir.Buzmatigin cikartilabilir olmasi plastik ve kullandikca eskiyen bu mekanik aksamin cikartilip yerine herhangi bir buzmatik konulmasini oldukca kolaylastiriyor.Urunun paketi, durumu ve ulastirilmasi da kusursuzdu.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 08.05.2015
    güzel bir buzdolapı

    istanbul bileşime çok teşekkürler 2 günde ürün elime geçti güzel bir buzdolapı fiatı çok uygun süper bir dolap

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG GC-M502HQHM Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG GC-M502HQHM Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat