LG GC-B559EQQZ A++ 499 Lt Çift Kapılı Buzdolabı Yorumları

LG GC-B559EQQZ A++ 499 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    LG GC-B559EQZ A++ 499 NoFrost

    Hepsiburda güvencesi önemli. Siparişi verdim. İstanbul dışı 3. Gün adresime sağlıklı bi şekilde teslim edildi. Servis gelip kurulumunu yaptı. Mükemmel soğutması var. Ses- gürültü düzeyi çok düşük rahatsız etmiyor. Kolay ve yeterli programlamaya sahip. Sıfır derece gözüne denizden yakaladığım balıkları koydum. 4. gününde temizlemek için çıkardığımdayeni tutulmuş bir balık tazeliğinde prıl pırıl olmaları beni keyiflendirdi. Kombi olması ve geniş buzluk hacmi çok önemliydi. Dolabın daha çok kullandığım soğutucu kısmının üste olması çok yararlı. Eğilme derdiniz yok. Yeterli hacme sahip ve ayarlanabilir raf yüksekliği var. Aldıktan sonra da devam eden araştırmamda, nakliye dahil en kaliteli ve en ucuz ürünü seçtiğime gerçekten eminim tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2019
    Harika bir ürün

    Gerçekten harika bir ürün Rafları çok kullanışlı herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2019
    tavsiye ederim

    merhaba bu ürünü almayı düşünen arkadaşlar buzdolabı çok kaliteli Antalya LG servisi Hüseyin bey çok alakalı ve çok yardımcı oldular lakin horoz lojistik mi tam bir fiyasko ürün teslimatında imzayı attırıp kata dahi taşımadan kaçar ğibi gittiler ürünü sağolsun Hüseyin bey yardımcı oldular kendilerine çok teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2018
    çok iyi

    ben de beyaz aldım inoks tavsiye etmediler göçük ve çizikleri çok gösteriyormuş kullananları bizzat söyledi çünkü... çok memnunum ... eski dolabımdan hacim olarak çok büyük sessiz.... tavsiye ederim ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2018
    Beş Yıldız

    Özellikle beyaz renk istedim. A++ enerji sınıfı, sessiz çalışan kompresörü ile benden fiyat performans açısından tam not aldı. Ayrıca koku giderici devresinin olması farklı bir ayrıcalık. Kendime ve bir yakınıma farklı zamanlarda 2 adet aldım. HB ya teşekkürler.

  • Media Markt aracılığıyla, 15.11.2017
    Harika

    Kaliteli ve dondurucunun alt tarafta olduğu bir dolap arıyordum gayet güzel oldu evime bu dolap memnunum hızlı kargo için teşekkürler mediamarkt

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 02.08.2016
    Sıfır sorun mükemmel hizmet

    Elektronik eşyalarımi istanbul bilismden aliyorum bugune kadar hic sorun yasamadim hizli kargo ve hizli servis hizmetleri mukemmel bir kac gun once buzdolabi pisarisi verdim bugun kurulum yapıldı iyiki almışım dedim cok begendim oldukca geniş ve sessiz calisyor suan istanbul bilisime teşekkür ederim böyle hizmet verdikleri icin bundan sonraki tercihimde yine istanbul bilisim olucaktir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG GC-B559EQQZ A++ 499 Lt Çift Kapılı Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG GC-B559EQQZ A++ 499 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat