LG GN-M702HQHM Buzdolabı Yorumları

LG GN-M702HQHM Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.07.2020

    4 yıl önce teknosadan aldım,3yıl garantili. ancak motor garantisi daha uzun.motor arızası saptandı,henüz motor garantisi sürüyor iken güngören servisi 70 tl servis ücreti ayrıca 550 tl de motor değiştirme parası talep etti.güya LG motoru ücretsiz gönderiyormuş da istedikleri sadece takma parası imiş.garanti kapsamındaki bir parçanın takma parası ne demek LG TÜRKİYE ?DALGA MI GEÇİYORSUNUZ ?böylesine güzel bir ürünü Türkiye'de dağıtma becerisini ve arkasında durma dürüstlüğünü gösteremiyorsunuz.parça bedava ama takması parçadan daha pahalı, düzene bakın?

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2017
    HARİKA

    Ürünü kullanalı bir ay oldu kapaklarında bile soğutucu var kapak açık kaldığında uyarı sesi veriyor. Geniş iç hacmi ve çok aydınlatıcı bir ışıklandırmaya sahip. Birde çok sessiz çalışıyor. Aldın memnun kaldım. Sizde alın.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 10.07.2017
    LG GN-M702HQHM Şahane bir dolap

    Ürün 2 günde geldi. Kendi araçlarıyla getirdiler. Getiren personel çok ilgiliydi. Ertesi gün gelen LG serviside çok ilgiliydi. sorunsuz kurulumu gerçekleşti. Eski tıkabasa dolu dolabımı boşaltıp bu dolaba yerleştirdim dolabın yarısı boş kaldı. Çok kullanışlı , 0 derece bölmesi mükemmel ,şahane bir dolap , şık ve kaliteli malzeme kullanışlı gözler ve çok estetik. Herkese tavsiye ederim. Uygun fiyat için İstanbulbilişime teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2017
    çok güzel

    Anneme aldım çok beyendi iç hacmi geniş bir dolap istiyordu gayet şık görünümlü alacaklara tavsiye ederim LG gerçekten kaliteli bir ürün çıkarmış

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 17.04.2017
    LG BUZDOLABI.

    TŞKR.EDERİM.BUZDOLABINI SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE GELDİ.SİPARİŞTEN 3 GÜN SORA. HİZMET VE İLGİ ÇOK GÜZEL.ALDIĞIMBUZDOLABINI YENİ KULLANMAYA BAŞLICAM İNŞLH MEMNUN OLURUM.FİRMAYA TEŞEKKÜR EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2017
    Güzel

    Buzdolabı şık ve sessiz iç hacmi bana yeterli geldi. Yalnız inox a özel ürünlerle silin yoksa hemen matlaşıp bozuluyor dış kaplaması pek kaliteli degil

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2017
    Lg kalitesi

    Öncelikle uygun fiyat için hepsiburadaya teşekkürler. Ürün bir haftada elime ulaştı maalesef kargolama anlamında bir eksiklikti ama hasarsız bir şekilde evime ulaştı ve kargo elemanları mutfağıma kadar çıkarttılar buzdolabını, ertesi gün servisten gelip kurulumu yapıldı. Gelelim buzdolabına. Buzdolabını bir haftadır kullanıyorum. Dolap gerçekten kaliteli olduğunu ilk bakışta gösteriyor. Gerek iç tasarım gerekse dış tasarım on numara. Soğutması güzel, sessiz çalışıyor ve elektrik tüketimi de son derece ideal. Benim için çok önemli değil ama eksiklik olarak gördüğüm yanları ise; yumurtalık kısmı çok az sadece on tane yumurta koyabiliyorsun, sebzelik kısmının hacmi biraz daha geniş tutulabilirdi çünkü bunun için alan mevcut, dolapta sıfır derece bölmesi ve sebzelik kısmı hariç iki tane raf var bana göre bir raf daha eklenebilirdi bunun içinde dolap yeteri kadar büyük. Derseniz ki bunlar benim için de sorun değil hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz. Beş yıl önce evlenirken aldığım buzdolabımın motoru yandığı ve tamir masrafının yüksek olmasından dolayı yeni bir buzdolabı almaya karar vermiştim. Bozulan dolapla arasında bir kıyaslama yaptığımda sadece diyorum ki eğer ki bu buzdolabı ise önceki kullandığım ne. Önceki kullandığım buzdolabım yerli bir markaydı maalesef. Bir ürün alırken önce yerli marka olmasına çalışıyorum fakat bizim üreticilerimiz de ne olur biraz kaliteli mal üretsinler. Üretsinler ki ben ikinci kez alirkende yine yerliden yana tercihimi kullanayım ve çevremizde ki arkadaşlarımızı yerli mal almaya teşvik edelim. Ama yok maalesef.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2016
    BAŞARILI

    Dış görünüşü ve içi şık duruyor. Sessiz ve doğru çalışıyor. Ayrıca geniş ve dayanaklı. Soğutması ve bölmeleri ile dolap alacaklara tavsiye edebileceğim bir ürün. 3 gün içinde de elime ulaştı.

  • NI1 aracılığıyla, 28.11.2016
    lg kalitesi tartisilmaz

    ürünün kalitesi zaten tartisilmaz hele ki bu fiyata mükemmel bir alışveriş oldu teşekkürler

  • Media Markt aracılığıyla, 16.11.2016
    Güzel

    Sebzeliği tek parça ve kapakta sebzelik hizasında raflar var, yani kapağı iyice açmadan sebzeliği rahat kullanamıyorsunuz, tek parça sebzelik bir dezavantaj. Kapak yönünün değiştirilebilir olmaması da bence önemli değil.

  • NI1 aracılığıyla, 31.08.2016
    ürün güzel henüz kullanmadık cok genis

    güzel ürün genıs henuz kullanmadm servis gelip acti

  • Media Markt aracılığıyla, 25.12.2015
    Piyasadaki en Avantajlı fiyat..

    Buzdolabı araştırırken samsung ve LG arasında kararsız kalmıştım.Ancak sonradan detaylara vakıldığıdığında iki dolapta benzer olmasına rağmen Lg nin raflarının ayarlanabilir olduğunu gördüm.LG kalitesini hissediyorsunuz.Fiyat avantajı ve zamanında gönderim için Medyamark' a ürün gönderimi esnasındada profosyonel anlayışından dolayı Horoz Lojistiğe teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2015
    Güzel

    Dolap gayet kaliteli bir his veriyor. Enine geniş bir yapısı var ve özellikleri de güzel. Sesi 43 Db yazıyor, önceki dolapla karşılaştırınca azcık daha sesli geldi bana. Sebzeliği tek parça ve kapakta sebzelik hizasında raflar var, yani kapağı iyice açmadan sebzeliği rahat kullanamıyorsunuz, tek parça sebzelik bir dezavantaj. Kapak yönünün değiştirilebilir olmaması da bence önemli değil.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.04.2015

    Ürün gayet sessiz çalışıyor, iç hacmi oldukça geniş ve kullanışlı, A++ enerji tasarrufun dışında içteki ledler de artı tasarruf sağlıyor. Üstte bulunan anakart ve buzluk kapağının yukarıdan çıkıntılı olması sebebiyle üst tarafı düz değil. Elektrik kablosu üsten aşağıya sarkıyor. İç led aydınlatması ve deri görünümlü yan yüzeyleri oldukça şık görünüyor. Bu fiyat aralığında ve bu hacimde tercih edilebilecek bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 06.04.2015

    Ürün gayet kaliteli. Sessiz çalışıyor, Dış görünümü ve iç led aydınlatmaları şık.  Enerji tasarrufu ve geniş iç hacmi var. Bu fiyat aralığında tercih edilebilecek bir ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG GN-M702HQHM Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG GN-M702HQHM Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat