Ariston Hotpoint ENXTMH 19222 F TK A+ 504 Lt ift Kapılı Buzdolabı Yorumları

Ariston Hotpoint ENXTMH 19222 F TK A+ 504 Lt ift Kapılı Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    ariston gayet iyi buzdolabı

    Sipariş verdiğim günün ertesi günü ürünü teslim aldım .2 gün sonrada servis kurulumu yaptı.Ürün gayet iyi kullanışlı.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans ve Kalite Ürünü

    Görünüm ve inox kalitesi güzel. İç hacmi muazzam geniş ve kullanışlı. Fiyatına göre harika bir ürün.soğutma hızı da gayet iyi. Bence oldukça kullanışlı bir ürün. Aynı özellikteki ürünlere yaklaşık 1.5/2 katı ücret ödemeye gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 yıldız

    ariston biliyor bu işi teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2019
    sesli dolap

    Ürün horoz lojistiğin 7 günlük teslimat süreci sonrası teslim edildi. bu kadar uzayacağını bilsem bir bayiden alırdım. Ürüne gelince 2 haftalık kullanım sonrası içi gayet geniş ve kullanışlı. Ama dolabın motoru kafa sişirecek kadar fazla. Eski kombim ile aynı alanda ama dolabın sesi kombi sesini bastırıyor (eski 10 yıllık arçelik dolabım daha az ses çıkarıyordu).

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2019
    TAVSİYE EDERİM

    daha önce de bu markadan dolap almıştım çok beğendim gürültü yok içi geniş görüntüsü harika satıcı firmaya çabuk gönderim ve güzel kargolama için teşekkür Vestel kurulumunu yaptı tavsiye ederim horoz nakliyata da teşekkür ederim tek kusuru mika aksam vasat ve eski modele camı beğemedim .işe yarıyor görseli kusur kapatıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2018
    Ariston buzdolabı yapıyor

    sipariş verdik .15 gun süre verildi...3. Gunde servis bağlantı yaptı bile.çok hızlı gönderi..garantili elektronik fatura ile geldi.sağlam çiziksiz.. Ürün ile ilgili yorum erken olur. Ama evde zaten 10 yıla yakındır kullandığım ariston buzdolabı var.çok memnunum..bunu bir yakınım a aldık...Marka buzdolabında başarılı diyebilirim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2017
    buzdolabı

    ürün güzel emsallerine göre fiyatı uygun.ses düzeyi normal seviyede.malzeme kalitesi raf genişliği bizim için yeterli.fırsatshop sağolsun hızlıca kargoladı.lakin horoz lojistik biraz yavaş çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2017
    ALMAYIN

    KÜÇÜK,RAF AZ,504 LITRE BRUT HACIM.ALDIM AMA ATMAK ISTIYORUM.

  • NI1 aracılığıyla, 03.03.2017
    Sürat kargo ve fatura

    Eeeeevvvvveeeeeeettttttttt....

  • Media Markt aracılığıyla, 02.05.2016
    gayyet iyi

    Hotpoint güzel bir ürün ortaya koymus. Markanin kalitesi ve fiyatinin pahali olmamasi sebebi ile alinabilecek bir ürün , gayet kullanisli ve cizgileri hos. Ögrenci evi için ya da aile evi için ideal bir buzdolabi .

  • Media Markt aracılığıyla, 27.04.2016
    ürün bir harika bence

    Bence fiyatına göre çok iyi bir kalitede buzdolabı en yakın arkadaşım aldı ve en kısa zamanda bende almayı düşünüyorum. Teşekkürler Media Markt ailesi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston Hotpoint ENXTMH 19222 F TK A+ 504 Lt ift Kapılı Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston Hotpoint ENXTMH 19222 F TK A+ 504 Lt ift Kapılı Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat