Ariston NMBL 1921 Buzdolabı Yorumları

Ariston NMBL 1921 Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2016
    Buyuk

    Çok güzel ve büyük bir dolap. Malzemesi kaliteli. Yalnız tek sorunu gürültülü bir makine. Gerçekten gürültülü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2016
    GÜRÜLTÜLÜ ÇALIŞIYOR.

    1+1 konutum için aldım.. Arışı seli çalışıyor. Özellikle Geceleri çok rahatsız ediyor. 1+1 konutlar için tavsiye etmem . Derin dondurucu kısmı çok büyük.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2016
    iyi fena degil

    diger yorumlarda da oldugu gibi biraz gurultu var.fakat bunu daha cok gece hissediyorsunuz.servis geldiginde sormustum.yeni nesil bi gaz kullaniliyormus.gurultusu gazdan kaynakliymiş yani.fiyata gore guzel bi urun genis kullanisli.tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2016
    ariston buzdolabi

    Çok memnun kaldım. Iç hacmi çok geniş kullanışlı. Tavsiye ederim.Hic bir sorun yaşamadık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2016
    Biraz gürültülü gibi

    sipariş ettikten 5 gün sonra elime ulaştı bir gün sonra da kurulumu gerçekleşti. kesinlikle çok kullanışlı bir dolap. Ama sanki biraz sesli gibi geldi. gerçi henüz 4 gündür çalışıyor ama eski dolabımın sesini çok duymazdım, ki kendisi de ariston du. Ama iç hacim ve derin dondurucusunun altta olması hiç eğilmemeniz gerçekten çok güzel ve rahat bi kullanım sağlıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2015
    harika bir buzdolabı

    Çok şık ve kullanışlı bir buzdolabı

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2015
    görünüm güzel ancak biraz sesli

    görünümü çok güzel iç hacmi de gayet başarılı ancak ilk günler bu kadar ses çıkarmıyordu. 1,5 sene oldu kullanıyorum son zamanlar arada tuhaf gürültülü ses çıkarıyor. arkadaş sessiz demiş ancak ben siemens buzdolabını da görüğüm için buna sessiz diyemem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2015
    sessiz

    başarılı bir ürün. travsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2015
    Güzel bir dolab

    İnternetten beyaz eşya alınır mı diye tereddüt etmiştim ancak Hepsiburada ve kargodan sorunsuz ulaştı. Fiyatına göre güzel kullanışlı bir buzdolabı.Alacaklara tavsiye ederim.Teşekkürler Hepsiburada com.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2015
    Güzel bir dolap

    Merhaba, Ürünü almadan önce fiyatı uygun, enerji tüketimi az, buzluk kısmı aşağıda ve çekmeceli olan modeller arasında baya bir araştırma yaptım. Indesit BAAN 40 FNF (TK) A+ 420 Lt ve bu model arasında çok gidip geldim ve gidip iki modeli yakından gördüm. Bu model diğerine göre daha şık ve enerji tüketimi daha az. Ürünü hemen hemen 1 aydır kullanıyorum. Geniş ve güzel bir dolap. Buzluk kısmı altta ve oldukça geniş 3 çekmecesi mevcut. Yalnız boyu kısa olanlar için çok kullanışlı değil çünkü çok yüksek bir dolap. Tek kötü yanı bazen çok sesli çalışması. Alacak olanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2015
    gayet güzel ve geniş

    arkadaşlar almadan önce biraz tedirgindim arıza olurmu her hangi bir sıkıntı olurmu diye ama hiç biri olmadıhepsi burada sitesine çok teşekkürler ürün 2günde geldi kargo şirketi gayet dikkatli ve titiz davrandı.ariston firmasından gelen arkadaşlarda geldiler ve hemen kurdular herkese teşekkürler kaçırmayın derim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2013
    mükemmel

    Gerçketen çok kullanışlı, soğutması ve dondurucu çok iyi, dondurucusunun çekmeceli olması avantaj. Kendime almıştım şimdi anneme aldık. Kesinlikle gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2013
    fiyatına göre iyi ürün

    fiyatına göre iyi ve mükemmel bi kalite zaten adı üstünde herkese tavsiye ederim siteye teşekkürler umarım herzaman böyle kampanya yapılır

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2013
    kaliteli

    gerçekten fiyatı çok iyi bu fiyata bu ürün kaçmaz. buzdolabı alacaklara öneririyorum. ürün çok hızlı elime geçti. serviste aynı gün montaj yaptı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2013
    Harika bir Buzdolabı

    Hacmi,iç donanımı ve görünüşü harika.Aynı zamanda derin dondurucu almayı gerektirmeyen büyüklükte dondurucusu ile tasarruf sağlayan bir buz dolabı.Teslimat süresi de çok iyi.3 gün içinde teslim edildi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2013
    iyi

    ürün çabuk elime geçti soğutması iyi şekli 10 numara gören hasta oluyor.. bana biraz gürültülü gibi geldi ama no frost ların çoğu ses yapıyor. bu fiyata alınabilecek en iyi buzdolabı...

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2013
    çok iyi

    ürün kısa sürede sorunsuz geldi. oldukça büyük ve geniş bir buzdolabı 180 boyum var ama yanında cüce kaldım resmen, almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston NMBL 1921 Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston NMBL 1921 Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat