Ariston NMTZH 822 FT Buzdolabı Yorumları

Ariston NMTZH 822 FT Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2017
    su sesi ve kaçırma problemi var

    buzdolabı boyut ve fiyat olarak mükemmel.. sessiz çalışıyor.. fakat su sesi var.. sanki bir yerlerde su akıyormuş gibi ses çıkartıyor sonra bakıyorsunuz ki su kaçırıyor.. servis olayın normal olduğunu iki gün fişten çekin düzelir diyor..iki gün boyunca malzemelerinizi saklayabileceğiniz başka bir dolabınız varsa alın derim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2015
    mükemmel

    ürün elime biraz geç geldi. fakat beklediğimi değdi. fiyat olarakta piyasanın çok altında. herkese tavsiye ederim. hepsiburada.coma teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2015
    harika

    ürün 3 gün sonra elime ulaştı, görünüşü harika içi geniş ve çok kullanışlı, ürünü mağazaya gidip bakmadan aldım ve iyiki de almışım, daha önce de bu markanın çamaşır makinesini almıştım çok memnun kaldım. hepsiburada.com a teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2015
    Geniş ve kullanışlı

    ürünü mağazada gerçeğini dahi görmeden aldım. hatta teslim aldıktan sonra mağazaya gidip içine baktım ve iyi ki almışım. buzdolabı gerçekten geniş ve çok kullanışlı. HBden bir ricam olacak almayı düşünenler için dolabın içini gösteren bir fotoğraf koyarlarsa daha iyi olur.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston NMTZH 822 FT Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston NMTZH 822 FT Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat