Liebherr CNPESF4613 A++ 420 Lt Çift Kapılı Buzdolabı Yorumları

Liebherr CNPESF4613 A++ 420 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 29.07.2020
    Hızlı teslimat kaliteli hizmet.

    Ürün çok kaliteli herkese tavsiye ederim. Eğer yeriniz derinlik olarak darsa tam aradığınız ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.06.2020
    "Liebherr almayın ve aldırmayın"

    Olumsuz yönleri: 6 senelik kullanıcı ve mağduru olarak LİEBHERR marka buzdolabı ve derin dondurucu kesinlikle almayın ve aldırmayın.Üünlerin tüm aksamları çok dayanıksız ve fahiş fiyata parça tedariki sağlanıyor.Buzdolaplarının bazı modellerinde kapı lastiği deformesi komple kapı değişimi ile yapılıyor ve istenen fiyat 560 Euro.Kapı kolu çabuk kırılıyor ve fiyatı 70 Euro.Yani bu kadar fiyat verip buzdolabı alıyorsunuz ve malesef yarı fiyatını da tamirata istiyorlar.Ben yandım siz yanmayın. Benim modelim şu anda 12,500 TL lık no-frost buzdolabı.Yarı fiyatına yakın tamir parası isteniyor.6 sene önce 2,500 TL ya aldım

  • NI1 aracılığıyla, 10.09.2018
    Liebher buzdolabı

    Çok memnun kaldım, çok teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.12.2017
    "kaliteli buzdolabı"

    Olumlu yönleri: Buzdolabı kalite marka,Almanya'da yaşayan dostlarımdan sorduktan sonra aldım.Ancak İzmir'de 2 servisi var.Kurulum yapan servis çok ilgiliydi.Kargoyu lojistik firmasıyla gönderiyorlar, bu bir artı.4,5 kişilik bir aile için fazlası var.Fiyat, kalite, performans değerlendirildiğinde uygun olduğunu düşünüyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Liebherr CNPESF4613 A++ 420 Lt Çift Kapılı Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Liebherr CNPESF4613 A++ 420 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat