Hitachi R-V540PRU3X Buzdolabı Yorumları

Hitachi R-V540PRU3X Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 15.03.2021

    Pahalı ama oldukça kalitesiz bir urun.5 yil icinde 3 defa aynı arızadan bozuldu. Parçaya ödediğiniz kadar yeni ucuz bir dolap alsanız da en az 5 yil kullanırsınız. Şimdi 5 yil sonunda aynı dolabın karti bozulmus denildi 3600 tl kart bedeli.al sana bir dolap parası daha...

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2016
    Çok iyi...

    Evimiz amerikan mutfak dolap salonumuzda olacaktı, sessizliğin yanında fiziksel görüntü de önemliydi. Tüm markalara tek tek baktık, baktık, baktık... Sadece görüntüsü güzel olan ama çalıştığında sizi delirtecek ürünler gördüm. Hitachi ilk serilerinde ses problemi yaşamış ve bunu hemen düzeltmiş. Açıkçası dolabı alırken çok korkuyordum (ritmik sesler beni delirtiyor) Çok şükür öyle bir problem yaşamadım. Gerçekten çok sessiz bir ürün. Ses demişken; kapakları kapattığınızda vauuupp diye çok teknolojik bir ses çıkartıyor. Vakum ya da fan sesi gibi. Benim çok hoşuma gitti. Fiziksel görüntü çok başarılı, kapağı açarken kaliteyi hissediyorsunuz. Kokular birbirine karışmıyor, şarküteri çekmecesi süper yiyecekler uzun süre bozulmadan durabiliyor. Hitachi inverter compressor konusunda dünyanın en iyi firmalarından biridir. Ürünü buradan almadım, almayı düşünenler faydalansın diye yazıyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hitachi R-V540PRU3X Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hitachi R-V540PRU3X Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat