Arçelik 6488 I Bulaşık Makinesi

Arçelik 6488 I Bulaşık Makinesi Yorumları


16 yorum yapıldı :

4.3

10 kişi 5 yıldız verdi


Yorum yapmak için tıklayınız

Yorumları yıldız sayısına göre getir :
%63 (10 kişi)
%19 (3 kişi)
%13 (2 kişi)
%6 (1 kişi)




  • • Diğer siteler aracılığıyla, 02.09.2017

beğendim anlatıldığı gibi

Çok güzel
  • • Diğer siteler aracılığıyla, 31.05.2017

Ürün hasarlı geldi, garanti li olduğu için servis kurulumu yapmadı fabrikadan sıfır ürün geldi ve revizyonsuz sıfır ürün olduğu için 1 yıl yerine 3 yıl garanti verdi, çok teşekkür ediyorum.

arçelik 6488 ı 8 proğramlı bulaşık makinası
  • • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.05.2017

çok sessiz ve çok temiz yıkıyor

urun guzel
  • • Diğer siteler aracılığıyla, 02.04.2017

ykssjsjejsggvyehhshs

Rezalet
  • • Diğer siteler aracılığıyla, 25.01.2017

Makineyi aldım servis kurdu hiç bir problem yok ilk yıkamada köpüklü bıraktı bulaşıklarımı ve bu böyle devam etti. Servisi aradım geldiler kullandığım deterjana kötü dediler (makine üzerinde önerileni kullanıyordum) neyse değiştirdim hala aynı davam edince yine aradım geldiler öf pöf makineyi götürdüler 1 hafta sonra getirdiler makineniz düzeldi dediler tamam dedim ve hala köpüklü bırakıyor. Almayın arkadaşlar defolu ürünlerini kabul etmiyor.

Ürün yorumu
  • • Diğer siteler aracılığıyla, 23.01.2017

Ürün anlatıldığı gibi geldi. Birkaç kez kullandık çok iyi. Yalnız tuşları dokunmatik olduğu için eliniz çarptığında veya kapağı açıp kapatırken tepki veriyor.

Güzel ürün
  • • Diğer siteler aracılığıyla, 19.07.2016

Evet güzel ürün kullanışlı ihtiyaçları fazlası ile karşılıor

arçelik 6388 I bulaşık makinesi
  • • Diğer siteler aracılığıyla, 01.04.2016

Ürün gayet iyi hızlı bir sekilde elime ulaştı gayet memnun kaldım teşekkür ederim
  • • Diğer siteler aracılığıyla, 09.01.2016

Ürün gayet iyi hızlı bir sekilde elime ulaştı gayet memnun kaldım teşekkür ederim

Teşekkürler.
  • • Diğer siteler aracılığıyla, 07.01.2016

AAAAAAAAAAAAAAAA

Güzel
  • • Diğer siteler aracılığıyla, 30.12.2015

Ürün güzel gibi duruyor bakalım, 1 hafta oldu eşim memnun.

başarılı bir ürün
  • • Diğer siteler aracılığıyla, 30.11.2015

güzel bir ürün beğendik. tavsiye ederim

  • • Diğer siteler aracılığıyla, 26.11.2015

Ürünü araştırarak aldım, eşim çok memnun kaldığını söyledi, fiyat/performans ürünü, nakliyat esnasında üst tablada ufak bir hasar oluşmuş, durumu mağazaya ilettim, benim yerime servisten randevu alıp tüm işlemleri takip ettiler, Mağazanın ilgisinden son derece memnun kaldım.

TEŞEKKÜRLER ÖZKAYA
  • • Diğer siteler aracılığıyla, 23.11.2015

ÜRÜN ÇOK GÜZEL. TAM İSTEDİĞİMİZ GİBİ.

Makinanin Malzeme kalitesi ve programlarinin iyi olmadigini dusunuyorum.
  • • Diğer siteler aracılığıyla, 17.11.2015

Yeterli kalitede degil calisma programlari berbat. Cok uzun programa dayanabilecek zamaniniz varsa yikama temizlik idare eder.Arcelik benim icin hayal kirikligi.


Özellikler
  • Ana Özellikler

  • Enerji Sınıfı A+++
  • Enerji Tüketimi 0.82 kWh
  • Program Sayısı 8 Program
  • Görünüm Özellikleri

  • Ağırlık 46 kg
  • Teknik Özellikler

  • Gürültü 44 dB
  • LCD Panel Var
  • Tuz ve Parlatıcı Göstergesi Var

İlginizi çekebilir :

Arçelik 9485 FI Ankastre Bulaşık Makinesi yorumları
    5.0 puan
Arçelik 9485 FI Ankastre Bulaşık Makinesi
2 yorum
Arçelik 9460 FCS Siyah Ankastre Bulaşık Makinesi yorumları
    4.4 puan
Arçelik 9460 FCS Siyah Ankastre Bulaşık Makinesi
19 yorum
Arçelik 9241 MI Bulaşık Makinası yorumları
    5.0 puan
Arçelik 9241 MI Bulaşık Makinası
2 yorum
Arçelik 6254 Bulaşık Makinesi yorumları
    4.7 puan
Arçelik 6254 Bulaşık Makinesi
7 yorum
Arçelik 6388 I Inox Bulaşık Makinesi yorumları
    5.0 puan
Arçelik 6388 I Inox Bulaşık Makinesi
1 yorum
Arçelik 6232 HSY Bulaşık Makinesi yorumları
    4.7 puan
Arçelik 6232 HSY Bulaşık Makinesi
5 yorum
Arçelik 9380 SI Ankastre Bulaşık Makinesi yorumları
    4.5 puan
Arçelik 9380 SI Ankastre Bulaşık Makinesi
14 yorum
Arçelik 6488 I Bulaşık Makinesi yorumları
    4.3 puan
Arçelik 6488 I Bulaşık Makinesi
16 yorum
Arçelik 6343 Bulaşık Makinesi yorumları
    5.0 puan
Arçelik 6343 Bulaşık Makinesi
11 yorum