Arçelik 6232 HSY Bulaşık Makinesi Yorumları

Arçelik 6232 HSY Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2016
    Güzel

    Arçelik ürünlerinin arkasında duran muazzam bir kuruluş.Tüm ürünlerimi ordan alıyorum ve bulaşık makinede dahil arçelik markasından çok memnunum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2016
    bence fiyatına göre gayet iyi

    kullanışlı bir ürün servisi zamanında geldi. karga çok hızlı geldi .ses fazla yok şimdilik çok iyi yıkıyor ama sonrasını bilemem.kısacası memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2016
    çok beğendik

    internette fazl yorumu olmayan bşr makina.ama çok beğendik sadece kurutmadan sonra biraz beklemeni gerekli ama zaten kupkuru çıkmaz hemen bulaşıklar.içi geniş ferah,3 program gayet yeterli 8-9 programa hiç gerek yok.bir haftadır kullanıyorumçok memnunum.arçelik servisi getirdi kurdu.kargoyla falan uğraşmıyorsunuz.teşekkürler.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 21.02.2014
    harika

    Ürün elime bugün gecti.İstanbul bilişim e cok teşekkürlerrr

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 21.02.2014
    Teşekkürler

    Siparişimi dün verdim bugun elime ulaştı İstanbul Bilişime çok teşekkur ederim internetten verdiğim siparişim bir gün sonra elime ulaşması ve kurulması cok ama cok hoşuma gitti.İstanbul Bilişim ailesine teşekür ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 6232 HSY Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 6232 HSY Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat