Siemens SN24D280TR Bulaşık Makinesi Yorumları

Siemens SN24D280TR Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2019
    "Siemens SN24D280TR"

    Olumlu yönleri: Almadan önce bosch ile arasında kaldım ama bu modeli tercih ettim. Kapasitesi geniş ve kullanışlı. Malzeme kalitesi sağlam. Sessiz çalışıyor. Fiyatını da uygun buldm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2018
    İYİ MAKİNE KÖTÜ SATICI

    Ürün çok iyi, çok güzel yıkıyor. Fakat elime gelen ürün nasıl bir yerde bekletilmişse kir toz içindeydi. Üzerindeki yazıları silinmişti ve ilk çalışmasında arıza verdi. Ama servis hemen gelip gün içerisinde parça değişimi yaptı. Satıcıdan hiç memnun kalmadım ama ürün güzel. Satıcı sebebiyle puanım 3.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2018
    Bir Yıldız

    Güzel yikamiyor. Saati çok uzun .Özellikle tatlı kaşığını yers bıraktım icinde.yikama bitince kaşığın içinde berrak bir su bekledim.fakat bulanik oluyor. Temizlik hissi vermiyor. Iç kaplamadaki malzeme çok kötü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2017
    İŞTE KALİTE İŞTE SİEMENS...

    DENİZLİ ANA BAYİDEN UYGUN FIYATA ALDIM BUGÜN SERVİS GELDI KURDU HEMEN BULAŞIKLARI ATTIK DÜNDEN KALNLAR VARDI YOĞUNDA ATTIK GAYET SESİZ VE HARIKA YIKAMIŞ İLK O KAPAGI ACINCA VE BARDAKLARIN PIRIL PIRIL OLDUGUNU GÖRÜNCE O DUYGU ÇOK SÜPER.HERKESE TAVSİYE EDERİM

  • NI1 aracılığıyla, 28.08.2016
    sıkıntısız alis veris

    Ürün gayet iyi Beğendim teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2016
    c@@@ö????????

    Öncelikle hepsiburada ya çok teşekkür ederim tam kurumsal şirketin karşılığı bu olsa gerek herşey çok mükemmel aldığım bulasik makinesinden memnunum sadece normal yıkama programı çok uzun 3 .30 saat gayet güzel yıkıyor ve sessiz

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 10.08.2013
    ekonomik fiyat siemens bulaşık makinesi

    Ürünü internetten araştırdım en uyugun fiyat olarak istanbul bilişimde gördüm inceledim özellik olarak gayet iyi 4 programlı 2 özel fonksiyonu var filtre sistemide bulunuyor cok memnun kaldım .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens SN24D280TR Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens SN24D280TR Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat