Beko BM 8008I  A ++ Sınıfı 8 Programlı Bulaşık Makinesi Inox Yorumları

Beko BM 8008I A ++ Sınıfı 8 Programlı Bulaşık Makinesi Inox yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2016
    TEKNOLOJI CANAVARI

    Bu üründen çok memnun kaldık bir çok özelliği olan ekonomik tasarruf sağlayan bir bulaşık makinesi. .içindeki alt ve üst raflar katlanabiliyor böylelikle Çok rahat bir şekilde tencere ve tepsilerinizi yikatabiliyorsunuz..bir baska dikkat çekici özelliği ise fazla yer alabilmesi ..normal klasik kaşıkllarn koyuldugu yer dışında makinenin tavan kısmında ekstra kaşık çatal bcak koyma yeri var ve ckarp takabiliyrsnz..8 tane her derde uygun programi var..yıkmaya gelince 10/10 ..kısaca bu bulaşık makinesi fazlasyla her övgüyu hak ediyor. .şık kaliteli ve cok kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2016
    Fiyatına Göre En İyisi

    Satıcısı Beymag olarak aldığı bu üründen son derece memnunum. Ekonomik ve sessiz çalışan bol programlı bir makine diyebilirim. Almak isteyen olursa bu fiyata kaçırmasın bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2016
    harika

    akşam üzeri geldi ürünüm..servisi de gelip kurdu..denedik...fonksiyonları filan harika..ilk çalıştırdığım programı ön yıkmaydı onda bile harika çıkardı bulaşıkları...tavsiye ediyorum..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BM 8008I A ++ Sınıfı 8 Programlı Bulaşık Makinesi Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BM 8008I A ++ Sınıfı 8 Programlı Bulaşık Makinesi Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat