Bosch SMS30E09TR A 3 Program Bulaşık Makinesi İnox Yorumları

Bosch SMS30E09TR A 3 Program Bulaşık Makinesi İnox yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2018
    Hayal kırıklığı

    Ürünü yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum . Çok da memnun kalmadım. 2 kere düşünün .

  • NI1 aracılığıyla, 03.05.2017
    teşekkürler

    güzel ürün. hızlı kargo. sorunsuz alış-veriş. teşekkürler, hayırlı işler

  • NI1 aracılığıyla, 07.04.2016
    iyi

    hemen iletişime geçti firma.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 10.07.2014

    ürünü teknosa mağazasından hasarsız ve zamanında teslim aldım.ayrıca bir tablet almıştım ve satış görevlisi bayan eksik bilgi verdiğinden tableti geri götürdüm.sorunsuz geri alıp paramı iade ettiler.tşk ederim güzel hizmet anlayışları için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2013
    ÇOK İYİ BİR ÜRÜN.

    Kendi evimde de aynı ürünü kullanmaktayım. çok uygun, kullanışlı, sağlam bir bulaşık makinası. Zaten bulaşık makinalarında Bosh markası en çok tercih edileni.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2013
    işimizi gördü memnunuz

    daaha önce ariston kullanıyorduk düzgün yıkamıyor du ama şimdi yıkayanlar memnun bakalım uzun sürede nasıl olacak. güzel fiyat olarak da piyasaya göre hesaplı aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2012
    MÜKEMMEL!!!

    Arkadaşlar bu ürünü dedemlerin yazlığında kullandım. -Sepetleri çok kullanışlı. O kadar geniş ki 3 günde anca doluyor. -Çatal kaşık sepeti tellerin arasında hareket edebiliyor. -Programları çok kullanışlı. -Yıkaması çok güzel. -Görünümü çok şık. -Tek kötü tarafı tabanı polinox(plastik).

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch SMS30E09TR A 3 Program Bulaşık Makinesi İnox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch SMS30E09TR A 3 Program Bulaşık Makinesi İnox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat