Electrolux ESF5203LOX Bulaşık Makinesi Yorumları

Electrolux ESF5203LOX Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.03.2019
    " Bir aylık kullanıcı deneyimi. "

    Olumlu yönleri: Temiz yıkıyor. Bardaklar lekesiz ve parlak çıkıyor. Olumsuz yönleri: Üst raf kullanışsız. İki Sebebi var. Birincisi; Rafın ortasında, küçük tabaklar veya fincan altlığı için tasarlanmış bölüm, son derece kullanışsız. Materyaller durmakta zorlanıyor. İkincisi; İki kenardaki küçük fincan rafları açıldığında, rafları sabitleyen ve dönmesini sağlayan bağlantı yerleri büyük tasarlandığı için, büyük su bardakları, sepetin sağına ve soluna tam oturmuyor. Devriliyorlar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.01.2019
    "Kapak ve arka panel"

    Olumlu yönleri: Eşim memnun olduğunu söyledi sadece arka panel ve kapakda su damlacıkları olduğunu söyledi. Genelde memnun olduğunu söyledi.

  • NI1 aracılığıyla, 23.08.2018

    Anında kargoya verildi urun çok hızlı bir şekilde elimize ulaştı

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2017
    Kaliteli

    Horoz lojistik düzgün teslimat gerçekleştirdi. Kuruluma gelen servis çok ilgili ve profesyoneldi. Marka değerini hissettiriyorlar. Makinaya gelince 5 programlı gayet şık bir makina. 30 dk lık kısa programı en önemli programı bence. Sepetindeki tasarım ve çeşitlilik de başarılı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux ESF5203LOX Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux ESF5203LOX Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat